Facebook Share Image

A SIGNAL IDUNA Biztosító Igazgatósága

SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. Igazgatóságának tagjai

dr. Kálózdi Tamás

elnök-vezérigazgató

Dr. Kálózdi Tamás

2011. július elsejétől Dr. Kálózdi Tamás irányítja a SIGNAL Biztositó Zrt-t. A jogász végzettségű új elnök-vezérigazgató korábban az Allianz Hungária Biztosító értékesítési vezérigazgató-helyettese volt, 22 évet töltött a legnagyobb magyar biztosítónál, ebből 20 évet vezető pozícióban. A piacvezető biztosító gépjármű divízióját 1996-tól irányította ügyvezető igazgatóként, majd 2003-tól átvette az újonnan létrehozott Értékesítési Divízió irányítását vezérigazgató-helyettesként. Az Allianz Bank és az Allianz Hungária Zrt. Igazgatóságának is tagja volt. Sikerrel végezte el 2008-ban a müncheni Allianz Management Institute „Excellence Program”-ját. 2011 júliusától a SIGNAL Biztosító elnök-vezérigazgatója. Vezetése alatt a SIGNAL dinamikus fejlődésnek indult és 2014-ben bekerült a 10 legnagyobb díjbevételt felmutató társaság közé. Angolul és németül is beszél.

Csata Dénes

igazgatósági tag

Csata Dénes

Csata Dénes, a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és a Buckinghamshire Egyetemen folytatta tanulmányait. Több mint 10 évig (1991- 2002) a Providencia Biztosítónál pénzügyi és számviteli vezetőként dolgozott, 2002-től a SIGNAL Biztosító Zrt. gazdasági igazgatója, majd 2008-tól vezérigazgató-helyettese.

Enrica Kaiser

igazgatósági tag

Enrica Kaiser

Enrica Kaiser 2015. június 1-jétől tagja a SIGNAL Biztosító Igazgatóságának. Elődje Rainer Schönberg – a biztosító egyik alapító tagja - 22 éven át látta el ezt a tisztséget. Enrica Kaiser 1994-ben szerzett közgazdász diplomát Bayreuthban a Közgazdaságtudományi Egyetemen. 1997. óta áll a SIGNAL IDUNA alkalmazásában és pályafutása során több fontos pozíciót töltött be a vállalatfejlesztés, a külföldi piacok, a személyzetfejlesztés, valamint a képzés területén. 2000-től a viszontbiztosítási területtel foglalkozik és 2008-tól már a konszern teljes viszontbiztosítási területéért felelős szakmai vezetővé nevezték ki. 2015. januárjától emellett a Külföldi leányvállalatok szakterület irányítása is a feladatai közé tartozik.