Facebook Share Image

SIGNAL IDUNA Fund Invest Alapkezelő Zrt.

Vállalati filozófiánk/küldetésünk

Vállalati filozófiánk/küldetésünk

 

Küldetésünk, hogy új színt vigyünk az alapkezelők világába, köszönhetően nemzetközi hátterünknek és kollégáink magas szintű szaktudásának.

Vállalatunk arra törekszik, hogy egyénre szabott befektetési megoldásokat kínáljon Ügyfeleink számára, kihasználva a piaci trendekben rejlő lehetőségeket, a költségszint minimalizálása mellett. Innovatív és transzparens befektetési palettánk elérhető mind magán mind vállalati ügyfeleink számára hozzájárulva ezzel a lehető legjobb üzleti döntések meghozatalához. Célunk, hogy ügyfeleink megbízhassanak bennünk, és velünk együttműködve érjék el pénzügyi céljaikat, biztosítva a hosszú távú növekedést és stabilitást a befektetéseikben.

Filozófiánk az ügyfélközpontúságra és a hosszú távú értékteremtésre épül. Küldetésünk az, hogy segítsük ügyfeleinket a megtakarításaik hatékony kezelésében és az anyagi céljaik elérésében.

Az alapkezelő vállalati filozófiája a következő alapelvekre épül:

Ügyfélközpontúság: Ügyfeleinkre, így az ő szükségleteikre és céljaikra összpontosítunk. Megértjük az egyedi helyzetüket, és olyan befektetési stratégiákat kínálunk, amelyek segítik őket a pénzügyi célok elérésében. Folyamatosan figyelünk az Ügyfeleink visszajelzéseire, és alkalmazkodunk az igényeikhez.

Szakértelem és innováció: Alapkezelőnk elkötelezett az állandó szakmai fejlődés mellett. Szakértői csapatunk követi a legújabb piaci trendeket, elemzi a gazdasági és befektetési környezetet, és innovatív megoldásokat keres a hozam növelése érdekében. Új perspektívákat és megközelítéseket alkalmazunk a befektetési döntéshozatal során.

Kockázatkezelés és fenntarthatóság: A kockázatkezelés kiemelt szerepet kap az alapkezelő vállalati filozófiájában. Az Ügyfeleink bizalmának megőrzése érdekében olyan stratégiákat alkalmazunk, amelyek csökkentik a kockázatot, és fenntartható hozamokat/befektetéseket eredményeznek hosszú távon. Felelős befektetési politikát követünk, figyelembe véve a környezeti, társadalmi és kormányzati tényezőket.

Átláthatóság és etikus működés: Alapelveink közé tartozik az átláthatóság és az etikus működés. Nyíltan kommunikálunk ügyfeleinkkel, és részletes információkat nyújtunk a befektetési stratégiákról, a költségekről és a teljesítményről. Minden tevékenységünket az ügyfeleink érdekei és a törvényi előírások tiszteletben tartása vezérli transzparens módon.

Rugalmasság és személyre szabottság: Személyre szabott megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek. Rugalmasan alkalmazkodunk az egyedi pénzügyi célokhoz, kockázati profilhoz és korlátokhoz. Szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel, hogy biztosítsuk az optimális befektetési stratégia kialakítását és a hosszú távú siker elérését.