Facebook Share Image

Miért válassza a SIGNAL IDUNA Biztosítót?

Célunk, hogy legmagasabb színvonalon tudjuk ügyfeleinket szolgálni. Hisszük, hogy a fejlődésünk egyik legfontosabb kulcsa az munkatársaink pozitív hozzáállása és naprakész szaktudása.

Érdekli ajánlatunk?

  • becsüli az emberi értékeket
  • nyitott és befogadó a biztosítási szakmai iránt
  • az ügyfelek igényeinek megismerése és magas szintű kiszolgálása vezérli munkájában

SIGNAL IDUNA Biztosító – a legjobb 10 között

Társaságunk a patinás és több mint 100 éves tapasztalattal rendelkező német SIGNAL IDUNA pénzügyi konszern megbecsült tagja, amelyet 1993-ban, első külföldi leányvállalatként alapítottak. A SIGNAL IDUNA csoport Európa élvonalbeli biztosítótársaságai közé tartozik, méreteit jól illusztrálják a számok. Közel 13 millió szerződést kezel, munkatársainak száma mintegy 12 ezer fő, és 2014-ben 62 milliárd euró tőkebefektetéssel rendelkezett.

A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. kompozit biztosítóként működik a hazai piacon és fejlődése töretlen volt az elmúlt 22 év alatt. Ügyfeleinek száma megközelíti a félmillió főt, 2014. évi díjbevétele pedig meghaladja a 23 milliárd forintot, amely alapján bekerült a 10 legnagyobb biztosítótársaság közé.

Kompozit biztosítóként teljes körű biztosítási szolgáltatásokat nyújtunk mind a lakossági ügyfelek, mind a vállalkozások számára az élet-, a baleset-, a vagyon- és a gépjármű-biztosítások területén. Szolgáltatásaink nemcsak a SIGNAL üzletkötői munkatársai, hanem számos neves alkusz partnerünk, valamint a velünk szerződésben álló takarékszövetkezetek révén is elérhetők.

SIGNAL IDUNA Biztosító - a német minőség

Számos elismerés és díj bizonyítja, hogy a minőség a legjobb reklám. 2012-ben indult az Év biztosítója elnevezésű online ügyfélszavazás, melyen a SIGNAL eddig minden évben dobogós  helyen végzett Kárrendezés és Szolgáltatás kategóriában. 2015-ben és 2016-ban kétszeresen győztesek voltunk, mert mindkét kategóriában a dobogó legfelső fokára állhattunk.

Meggyőződésünk, hogy sikereink alapja a minőségi szolgáltatás, innovatív és megfizethető termékek, mindez magas szintű ügyfélkiszolgálással párosítva. E célok elérésében pedig az egyik legfontosabb tényező, a humán erőforrás, az ember.

Célunk, hogy a SIGNAL márka munkaerő piacon is elismertté tegyük. Megbecsüljük munkatársainkat, elismerjük a teljesítményt, ösztönözzük a kreativitást és az innovációt, vállalati kultúránk vonzó legyen a munkát vállaló valamennyi korosztály számára.

Karrier a SIGNAL IDUNA Biztosítónál

Ambiciózus terveinkhez és a piac folyamatos kihívásaihoz igazodva alapvetően minden területre felkészült, elkötelezett és együttműködésre képes munkatársakat keresünk. A pozitív gondolkodás lehetővé teszi a fejlődést, az új ismeretek befogadását és a csapatban történő munkavégzést egyaránt. Az ügyfélközpontú szemlélet elengedhetetlen, hiszen az egész biztosító működésének ez az alapja, az ügyfeleik bizalmából élünk.

Önálló, kötetlen, ugyanakkor felelősségteljes munkát keres?

Amennyiben értékesítési pozíciók érdeklik, tekintse meg az Üzleti karrier oldalt.

Érdekli ajánlatunk?