Facebook Share Image

Személyes ügyfélszolgálat

Központi irodánk normál, illetve rendkívüli nyitva tartása, időpontfoglalás, értékesítési pontjaink és partnereink

Központi ügyfélszolgálat

A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. központi ügyfélszolgálatának címe:

1123 Budapest, Alkotás utca 50. (Alkotás Point irodaház, B épület, földszint)

Nyitva tartás

Munkanapok Nyitva tartás
hétfő 8:00 – 20:00
kedd 8:00 – 17:00
szerda 8:00 – 16:00
csütörtök 8:00 – 16:00
péntek 8:00 – 16:00

Ügyfélszolgálatunk rendkívüli nyitva tartása

Rendkívüli nyitva tartás

Időpontfoglalás

A várakozás elkerülése érdekében és a személyes ügyintézés megkönnyítéséhez előzetes időpontfoglalást biztosítunk. Kérjük, hogy fogyatékkal élő mozgáskorlátozott és látás-, illetve hallássérült Ügyfeleink az Időpontfoglalás menüpontban előzetesen jelezzék személyes ügyintézésre vonatkozó igényüket a zavartalan és kényelmes kiszolgálás érdekében.

Időpontfoglalás személyes ügyfélszolgálatunkra

Értékesítési pontjaink

A Google térképes alkalmazás segítségével megkeresheti az Önhöz legközelebbi értékesítési irodánkat. A legördülő menüből válasszon megyét, illetve kontaktpontot, így megjelenik a keresett iroda címe, telefonszáma, e-mail elérhetősége.

Értékesítési pontunk bármelyikében tud szerződéskötést kezdeményezni, viszont felhívjuk figyelmét, hogy ezek az irodák ügyfélszolgálati tevékenységet nem látnak el, meglévő szerződéssel kapcsolatos ügyintézésben kérjük, keressék fel központi ügyfélszolgálatunkat!

A SIGNAL Biztosító értékesítési irodái

Takarékszövetkezeti partnereink

A Google térképes alkalmazás segítségével megkeresheti az Önhöz legközelebbi takarékszövetkezeti partnerünk elérhetőségét. A legördülő menüből kérjük, válassza ki a kívánt megyét vagy települést, majd a térképen megjelenő ikonra kattintva fehér mezőben jelenik meg a fiók címe, telefonszáma, weboldala. A térkép csak partnereink központi irodáit tartalmazza, a teljes fióklista az egyes takarékszövetkezetek weboldaláról tölthető le.

A SIGNAL IDUNA Biztosító takarékszövetkezeti partnerei