Facebook Share Image

Lakásbiztosítás

Lakásbiztosítás: Otthon | Signal Biztosító

OTTHON

Mindenhol jó, de legjobb OTTHON!

Otthonunk a kiindulási és érkezési pont életünkben, a meleg családi fészek, ahol biztonságban szeretnénk tudni mindazt, ami értékes számunkra. A SIGNAL OTTHON lakásbiztosítás rugalmasan alakítható biztosítási fedezetet kínál családja, otthona védelmére.

Lakásbiztosítás: Bástya | Signal Biztosító

Bástya Max

Rugalmasan alakítható biztosítási fedezet családja és kisvállalkozása számára!

A hosszú évek munkájával felépített egzisztenciánk, megszerzett értékeink biztonságát nem szolgáltathatjuk ki a véletlen szeszélyeinek. Magánszemélyként és cégvezetőként egyaránt felelősek vagyunk a környezetünk, a családunk, valamint munkatársaink anyagi biztonságáért.

Társasház biztosítás: MI-Házunk | Signal Biztosító

MI-HÁZUNK társasház-biztosítás

A mi házunk, a mi biztonságunk!

Rugalmasan alakítható biztosítási fedezet a tulajdonosi közösség részére

A MI-HÁZUNK biztosítás a társasházi és szövetkezeti tulajdonú épületek tulajdonosi közösségeinek egyedi igényeihez igazodik. A modulokból felépülő biztosítási csomag – az ingatlanbiztosításon felül – széles körű felelősségbiztosítási védelmet is tartalmazhat!

Lakásbiztosítás: Ajánlat és útmutató | Signal Biztosító

Ajánlás és útmutató

Ebben a menüpontban található a MABISZ Ipari Technikai Biztosítási Bizottsága és a Magyar Elektrotechnikai Egyesület (MEE) közös ajánlása a villám- és túlfeszültség-károk megelőzéséhez és csökkentéséhez, valamint a MABISZ lakásbiztosítási útmutatói.

Kárrendezés

Kárrendezés

Intézze akár otthonról biztosítási szerződéséhez kapcsolódó kárbejelentését! Az internetes kárbejelentés egyszerű és gyors, így kényelmesen intézhető a SIGNAL online felületén!

Feltételek_475x275

Feltételeink

Jelenleg értékesített és már nem értékesített lakásbiztosítási termékeink feltételei.