Facebook Share Image

SIGNAL IDUNA Biztosító vezető tisztségviselői

SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. Igazgatóságának tagjai

dr. Kálózdi Tamás

elnök-vezérigazgató

Dr. Kálózdi Tamás

2011. július elsejétől Dr. Kálózdi Tamás irányítja a SIGNAL Biztositó Zrt-t. A jogász végzettségű új elnök-vezérigazgató korábban az Allianz Hungária Biztosító értékesítési vezérigazgató-helyettese volt, 22 évet töltött a legnagyobb magyar biztosítónál, ebből 20 évet vezető pozícióban. A piacvezető biztosító gépjármű divízióját 1996-tól irányította ügyvezető igazgatóként, majd 2003-tól átvette az újonnan létrehozott Értékesítési Divízió irányítását vezérigazgató-helyettesként. Az Allianz Bank és az Allianz Hungária Zrt. Igazgatóságának is tagja volt. Sikerrel végezte el 2008-ban a müncheni Allianz Management Institute „Excellence Program”-ját. 2011 júliusától a SIGNAL elnök-vezérigazgatója. Vezetése alatt a SIGNAL dinamikus fejlődésnek indult és 2014-ben bekerült a 10 legnagyobb díjbevételt felmutató társaság közé. Angolul és németül is beszél.

Csata Dénes

igazgatósági tag

Csata Dénes

Csata Dénes, a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. vezérigazgató-helyettese a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen és a Buckinghamshire Egyetemen folytatta tanulmányait. Több mint 10 évig (1991- 2002) a Providencia Biztosítónál pénzügyi és számviteli vezetőként dolgozott, 2002-től a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. gazdasági igazgatója, majd 2008-tól vezérigazgató-helyettese.

Enrica Kaiser

igazgatósági tag

Enrica Kaiser

2015. június 1-jétől a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. kinevezett új Igazgatósági tagja, aki Rainer Schönberg urat váltotta, aki alapító tagként 22 éven át látta el ezt a tisztséget. Enrica Kaiser asszony a SIGNAL IDUNA csoporton belül más fontos területért is felelős vezető. 1994-ben szerzett közgazdász diplomát Bayreuth Közgazdaságtudományi Egyetemen. 1997. óta áll a SIGNAL IDUNA alkalmazásában, és pályafutása során több pozíciót töltött be a vállalatfejlesztés, a külföldi piacok, a személyzetfejlesztés, valamint a képzés területén. 2000-től a viszontbiztosítási területtel foglalkozik és 2008-tól már a konszern teljes viszontbiztosítási területéért felelős szakmai vezetővé nevezték ki. 2015 januárjától e mellett a külföldi leányvállalatok szakterület irányítása is a feladatai közé tartozik.

A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. Felügyelő Bizottsága

Dr. Stefan Kutz

Elnök

Dr. Stefan Kutz
SIGNAL IDUNA Csoport igazgatósági tag
2014. július 1-től

Tagok

Heinrich Traublinger
München és Felső-Bajorország Kézműves Kamara elnök

Dr. Sáling József
Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezet elnök

Clemens Vatter
SIGNAL IDUNA Konszern igazgatósági tag

Peter Heesen
Német Köztisztviselői Szövetség volt elnöke

További kiemelt tisztségviselők

Csata Dénes
számviteli rendért felelős vezető

Jürgen Falk
belső ellenőrzési vezető

Szabó József
vezető aktuárius

Losó Miklós
vezető kockázatkezelő

Dr. Gubáné Dr. Muhits Andrea
Jogi és compliance főosztályvezető