Egy "világraszóló"

befektetés

 

 

részletek

 

 

Láss tisztán a nyugdíjaddal kapcsolatban

érdekel

Koronavírussal kapcsolatos információk

részletek
Hívjon minket!

Bankszámlaszám változás - Az átirányítás 2020.10.31-én megszűnik

2020. október 5.

A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. Takarékbank Zrt-nél vezetett bankszámlaszáma – a Takarékbanknál történt összeolvadások és átalakulások miatt – 2019. május 6-tól megváltozott. A régi bankszámlaszámra érkező díjak még egy átmeneti időszakban, 2020.10.31-ig az új számlaszámra átvezetésre kerülnek. Ezt követően a régi bankszámlaszámunkra indított utalások nem teljesülnek.

- A csekkel, bankkártyával vagy csoportos beszedési megbízással fizető ügyfeleket a változás nem érinti.

- Állandó átutalási megbízás esetén:
Kérjük, módosítsa az állandó átutalási megbízás bankszámla számát, melyet a bankfiókban vagy az online banki felületen tehet meg. A közlemény rovatba a szerződése kötvényszámát adja meg!

- Egyedi átutalás esetén:
Átutaláskor kérjük, az új bankszámlaszámunkat írja be. Kérjük, a közlemény rovatba minden esetben írja be a szerződése kötvényszámát!

Az átutaláshoz szükséges számlaszámokról a Díjfizetés menüpontban az „Átutalás bankszámláról”cím alatt vagy az alábbi linkre kattintva részletesen tájékozódhat:

Díjfizetés

Személyes ügyfélszolgálati irodánk időpontfoglalással látogatható

2020. szeptember 16.

A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel, 2020.09.21-től személyes ügyfélszolgálatunk nyitva tartása módosul (Hétfő 8:00-18:00, Kedd-Péntek 8:00-16:00) és ismételten időpontfoglalással látogatható. Kérjük Önöket, hogy ügyeik intézésére, a károk bejelentésére válasszák az online ügyfélszolgálatunkat (www.signal.hu/hu/online-ugyfelszolgalat), illetve az emailes (info@signal.hu) vagy a telefonos (06 1 458 4200) elérhetőségünket. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre, megértésüket köszönjük. További részletek itt.

Fekete-fehér alapszínnel bocsátják ki a jövőben a zöldkártyát

2020. július 25.

2020. július 25-től hatályba lépett az a pénzügyminisztériumi rendelet, amely a jövőben lehetővé teszi a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) meglétét igazoló zöldkártya fekete-fehér alapon történő kibocsátását. Ismerje meg, hogy mely országokba kell vagy tanácsos zöld kártyával igazolni a felelősségbiztosítás meglétét.

Részletek

SI Globális Portfólió, a „világraszóló” befektetés kizárólag SIGNAL ügyfelek számára

2020. május 25.

A hazai biztosítási piacon - eddig egyedülálló befektetési stratégiával – létrehoztunk az SI Globális Portfólió Alapokat, amely révén az egész világ kötvény- és részvénypiacát elérhetővé tettük ügyfeleink számára!

Célunk, hogy a befektetők a magas globális kockázatmegosztás révén az infláció mértékét jelentősen meghaladó hozamot érjenek el hosszú távon. A minimálisan ajánlott befektetési időtáv 5 év.

Ismerje meg a részleteket és fektessen be Ön is! Részletek

Az Év biztosítója 2019. díj – A SIGNAL IDUNA ismét a dobogón, dupláztunk!

2020. február 27.

A Biztosítás.hu által idén hetedszer megrendezett közönségszavazáson a SIGNAL IDUNA Szolgáltatás kategóriában a II. helyen, Kárrendezés kategóriában az előkelő I. helyen végzett! Nagy siker, hogy nem szakadt meg a sorozat. A díj fennállása óta a SIGNAL minden évben a képzeletbeli dobogón állt többnyire mindkét, de legalább az egyik kategóriában.

A teljes sajtóközleményt itt olvashatja el.

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

Euromester

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL IDUNA csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.