Láss tisztán a nyugdíjaddal kapcsolatban!

Érdekel

 

Egy "világraszóló"

befektetés

 

 

részletek

Koronavírussal kapcsolatos információk

részletek

Felelősségteljes gondolkodás?

SIGNAL gépjármű-felelősségbiztosítás!

 

részletek
Hívjon minket!

MABISZ közlemény - Kár esetén sokba kerülhet az alulbiztosítottság

2021. január 15.

Az alulbiztosítottság jelenti a vagyonbiztosítások legnagyobb kockázatát. Márpedig mind avállalkozói, mind a lakásbiztosítási szerződések esetében gyakran fordul elő, hogy a vagyontárgy tényleges értéke meghaladja a szerződésben rögzített biztosítási összeget, hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ). További részletek itt.

A SIGNAL IDUNA Biztosító és a Takarékbank közötti együttműködés más formában folytatódik tovább

2021. január 7.

A Takarékbank az elmúlt évek során nagyobb átalakuláson ment keresztül, így a velünk való együttműködését is új alapokra helyezi. Korábban a SIGNAL IDUNA kizárólagos partner volt a biztosítás területén, azonban a több, mint 20 éve tartó, hosszú és sikeres együttműködést 2021. januárjától más formában folytatjuk. További részletek itt.

A koronavírus miatt módosult nyitva tartásunk

2020. november 16.

A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel továbbra is kizárólag időpontfoglalással látogatható a személyes ügyfélszolgálatunk.

Nyitva tartásunk 2020.11.16-tól:

Hétfő 8:00-17:00
Kedd-Péntek 8:00-16:00

Kérjük Önöket, hogy ügyeik intézésére, a károk bejelentésére válasszák az online ügyfélszolgálatunkat (www.signal.hu/hu/online-ugyfelszolgalat), illetve az emailes (info@signal.hu) vagy a telefonos (+36 1 458 4200) elérhetőségünket. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre, megértésüket köszönjük. További részletek itt.

SI Globális Portfólió, a „világraszóló” befektetés kizárólag SIGNAL ügyfelek számára

2020. május 25.

A hazai biztosítási piacon - eddig egyedülálló befektetési stratégiával – létrehoztunk az SI Globális Portfólió Alapokat, amely révén az egész világ kötvény- és részvénypiacát elérhetővé tettük ügyfeleink számára!

Célunk, hogy a befektetők a magas globális kockázatmegosztás révén az infláció mértékét jelentősen meghaladó hozamot érjenek el hosszú távon. A minimálisan ajánlott befektetési időtáv 5 év.

Ismerje meg a részleteket és fektessen be Ön is! Részletek

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

Euromester

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL IDUNA csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.