Vizsgálja felül lakásbiztosítását!

Fontos a személyre szabottság

RÉSZLETEK

 

SIGNAL Direkt

Ügyintézés gyorsan, kényelmesen, online!

Intézze ügyeit elektronikus felületünkön!

Regisztráljon

 

Kárbejelentés gyorsan, kényelmesen!

 

RÉSZLETEK

TESTRESZABOTT VÉDELEM

Csoportos baleset-, élet- és egészségbiztosítás

tUDJON MEG TÖBBET

 

Nekem a biztonság

Hívjon minket!

Munkarendváltozás 2022. október 15-én!

2022. szeptember 26.

2022. október 15-én (szombati munkanap) a személyes ügyfélszolgálat és a telefonos ügyfélszolgálat 08:00 órától 14:00-óráig tart nyitva.

Fontos információ - bankszámlaszám

2022. június 20.

Felhívjuk minden kedves Ügyfelünk figyelmét, hogy korábbi, Takarékbankos számlaszámunk
2022. június 30-val megszűnik.
Érdemes minden átutalási megbízás, valamint csekkes fizetés esetében ellenőrizni a számlaszámokat!

Az átutalással kapcsolatban további részletes információkat a weboldalunkon a Díjfizetés menüpontban olvashat. (https://www.signal.hu/hu/dijfizetes)

 

Közérdekű információ - új elektronikus felületünkről

2022. május 16.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a korábbi Ügyfélportálunk 2022. június 30-ig az alábbi linken érhető el: https://sup.signal.hu/frmLogin.aspx

Ezt követően már csak a SIGNAL Direkt lesz elérhető! Regisztráljon a SIGNAL Direktre és hozza létre saját, online fiókját, csupán néhány kattintással! A SIGNAL Direktről bővebben:
https://www.signal.hu/hu/signal-direkt

 

Közérdekű közlemény az ukrajnai helyzet biztosítási szolgáltatásainkra gyakorolt hatásáról

2022. március 3.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Külügyminisztérium Ukrajnát az utazásra nem javasolt országok közé sorolta az ott kialakult háborús konfliktus miatt. Az alábbi linken olvassa el figyelmesen közleményünket a konfliktus biztosítási szolgáltatásainkra gyakorolt hatásairól:
https://www.signal.hu/hu/kozlemenyeink/kozerdeku-kozlemenyek

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03 750x516

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

Euromester

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL IDUNA csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.