Első lépés a biztonságos jövő felé

Újgenerációs életbiztosításunk: Előrelátó Program

Esküvő, vagy első közös lakás? Egyszerre jelentős kiadást igénylő életesemények. Ezért fontos az előrelátó gondolkodás, a tudatos pénzügyi tervezés.

többet szeretnék megtudni

Ajánljuk kötelezőnket!

Ha fontos Önnek a minőség, a kárrendezés és a kedvező díj,

 • a nap 24 órájában
 • egyszerűen kiszámolhatja és
 • gyorsan megkötheti szerződését.
Kalkulálok

Új vállalati vagyon- és felelősségbiztosításunk: SIGNAL CÉGTÁRS

Társ az üzletben

 • testre szabható megoldások
 • kedvező díjszabás
 • díjszámítás és szerződéskötés percek alatt
Többet szeretnék megtudni

Új biztosításunk a SIGNAL OTTHON!

Mindenütt jó, de legjobb OTTHON!

 • modern csomagszerkezetű termék
 • kiváló ár-érték arány
 • rugalmasan alakítható
Érdekel

Utazni készül?

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

 • utasbiztosítások minden igényre
 • egyszerű és gyors kötési lehetőség
 • egy hívással megköthető
Kapcsolatfelvétel Online szerződéskötés
Hívjon minket!
nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

nyito.02.04

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

Új évben új néven

2017. január 1.

Ritkán adatik meg egy cég életében, hogy nemcsak arculatát frissíti meg időről időre, hanem a nevét is megváltoztatja. Mi most éppen ezt éljük meg.

A SIGNAL Biztosító Zrt. egy régóta tervezett, racionális döntés értelmében 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt, az Európában jól ismert SIGNAL IDUNA nevet. Ezáltal egyértelművé kívánjuk tenni összetartozásunkat mind külső megjelenésünkben, mind pedig a cégcsoport által képviselt értékek tekintetében.

A SIGNAL IDUNA márka egyik fontos megkülönböztető jegye, hogy ügyfeleihez és partnereihez azonos „szemmagasságban” viszonyul, minden kapcsolata az egyenrangúság elvén alapul. Célunk, hogy a SIGNAL IDUNA hírnevét tovább erősítsük Magyarországon és ez a márka mindenhol ugyanazokat az értékeket jelentse valamennyi ügyfelünk és partnerünk számára.

A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. valamennyi ügyfelének sikeres és boldog új évet kíván!

 

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2016-ban a SIGNAL IDUNA!

2017. március 10.

A Netrisk.hu második alkalommal rendezte meg az Év Ügyfélbarát Biztosítója közönségszavazást. A szavazásban két kategóriában - a Nagy biztosítók-, és a Kis- és közepes biztosítók kategóriájában – indulhattak a társaságok. A tavaly év végén meghirdetett közönségszavazáson a beérkező közel 40 ezer ügyfélszavazat alapján, a kis- és közepes biztosítók kategóriájában a SIGNAL IDUNA nyerte el „Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2016” díjat.

A szavazás során a meglévő biztosítói kapcsolattal rendelkező ügyfelek nem csupán általános értékelést adhattak az érintett biztosítók működéséről, a kérdések ugyanis külön kitértek az ügyintézésre, az ügyfél-tájékoztatásra, az ügyfélmegtartó képességre és a kárrendezésre egyaránt. Ezek mellett új elemként az adott biztosító termékkínálatának, illetve ügyfélkezelésének fejlődését is véleményezhették a válaszadók.

Az ügyfelek értékeléséből kiderült, hogy egy év alatt is kimutathatóan javult a biztosítók teljesítményének fogyasztói megítélése. Bár a felmérés a teljes biztosítási piacra nem reprezentatív, a közel 40 ezer beküldött válasz mindenképpen irányadó információt közvetít.

 

Előrelátó Program

2017. február 20.

Közép- vagy hosszabb távú céljai eléréséhez, megfelelő pénzügyi alapot szeretne előteremteni? Gondoskodni szeretne nyugdíjas éveiről vagy a gyermeke jövőjéről? Esetleg a jövőben házépítést vagy lakásvásárlást tervez?

Akkor Önnek egy Előrelátó Programra van szüksége.

Mit kínálunk Önnek?

- befektetési lehetőségek széles választékát,

- előre összeállított portfóliókat, ha Ön nem mozog biztonságosan a pénzügyek világában,

- maximális rugalmasságot, hiszen aktuális élethelyzetének megfelelően Ön bármikor befizetéseket helyezhet el eseti számláján, vagy szükség esetén felvehet onnan.

Tudjon meg többet

 

Fontos határidő!

2017. február 26.

Március 1-jén lejár a türelmi idő a január 1-jei évfordulós kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) díjak befizetésére.

A jogszabály szerint legkésőbb a kgfb-díj esedékességétől számított 60 napos türelmi idő végéig kell beérkeznie a biztosítóhoz az aktuális díjrészletnek. Ez a január 1-jei évfordulós szerződések esetében március 1.

Ha nem érkezik be időben az összeg, akkor a szerződés díj nem fizetés (dnf) miatt megszűnik, és a díjjal nem fedezett időszakra fedezetlenségi díjat kell fizetni. Az ebben az időszakban okozott kárt pedig a károkozónak kell megtérítenie. A fedezetlenségi díj felszámítását törvény írja elő, annak kiszámítása napi díjszámítással történik.

 

A németországi SIGNAL csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.