Digitális baleseti kárbejelentő applikáció

  • könnyen áttekinthető
  • egyszerű és gyors kitöltés
Érdekel

Ajánljuk kötelezőnket!

Ha fontos Önnek a minőség a gyors kárrendezés és a kedvező díj

A nap 24 órájában egyszerűen kiszámolhatja és gyorsan megkötheti szerződését.

Kalkulálok

Utazzon biztonságban!

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

  • utasbiztosítások minden igényre
  • egyszerű és gyors kötési lehetőség
  • egy hívással megköthető
kapcsolatfelvétel online szerződéskötés

SIGNAL OTTHON!

Mindenütt jó, de a legjobb otthon!

  • könnyen áttekinthető és egyénileg alakítható csomagok
  • kíváló ár-érték arányú szolgáltatások
Érdekel
Hívjon minket!

A bankkártyás fizetés nem lesz elérhető!

2019. április 02.

Szeretnénk felhívni ügyfeleink figyelmét, hogy a CIB bank tájékoztatása szerint az alábbi időszakban nem lehet használni a kártyás fizetést:

CIB eCommerce (internetes kártyaelfogadás) szolgáltatás esetében semmilyen kártyatranzakció:

2019. április 19-én (pénteken) 23:00 órától 2019. április 20-án (szombaton) 20:00 óráig nem lesz elérhető.

„Díjazzuk az öngondoskodást”

2019. április 04.

Akciónk 2019. április 1-jétől 2019. október 31-ig tart. Nyeremények: 1. helyezett: 1 db 100 000 Ft értékű sportszerutalvány; 2. helyezett: 1 db 50 000 Ft értékű sportszerutalvány; 3. helyezett: 1 db 25 000 Ft értékű sportszerutalvány. A részleteket elolvashatja itt.

Már közel 180 ezren letöltötték az e-kárbejelentőt!

2019. április 18.

Indulása óta közel 1500 esetben bizonyult hasznosnak az e-kárbejelentő applikáció. Ennyiszer küldték be a baleset adatait digitálisan. Időközben elindult a webes alkalmazás is. A részleteket elolvashatja itt.

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

nyito.02.04

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL IDUNA csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.