Itt a viharszezon!

Kárbejelentés gyorsan, kényelmesen,online

kárbejelentés

TESTRESZABOTT VÉDELEM

Csoportos baleset-, élet- és egészségbiztosítás

tUDJON MEG TÖBBET

SIGNAL Direkt

Ügyintézés gyorsan, kényelmesen, online

új elektronikus felületünkön!

REGISZTRÁLJON

SZERETNE SPORTSZERUTALVÁNYT NYERNI?

Nézze meg nyereményakciónkat!

részletek
 
Hívjon minket!

Közérdekű információ - új elektronikus felületünkről

2022. május 16.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a korábbi Ügyfélportálunk 2022. június 30-ig az alábbi linken érhető el: https://sup.signal.hu/frmLogin.aspx

Ezt követően már csak a SIGNAL Direkt lesz elérhető! Regisztráljon a SIGNAL Direktre és hozza létre saját, online fiókját, csupán néhány kattintással! A SIGNAL Direktről bővebben:
https://www.signal.hu/hu/signal-direkt

 

Közérdekű közlemény az ukrajnai helyzet biztosítási szolgáltatásainkra gyakorolt hatásáról

2022. március 3.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Külügyminisztérium Ukrajnát az utazásra nem javasolt országok közé sorolta az ott kialakult háborús konfliktus miatt. Az alábbi linken olvassa el figyelmesen közleményünket a konfliktus biztosítási szolgáltatásainkra gyakorolt hatásairól:
https://www.signal.hu/hu/kozlemenyeink/kozerdeku-kozlemenyek

Biztonsági intézkedés Ügyfeleink védelmében

2022. február 25.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a növekvő kibertámadások kockázatainak csökkentése, valamint Ügyfeleink adatainak védelme érdekében Társaságunk átmenetileg letiltotta az oroszországi, ukrán és fehéroroszországi IP-címeket, elkerülvén egy esetleges Társaságunkat ért támadást.

A tiltás sajnos érinti honlapunkat és levelezési rendszereinket is, így ezekből az országokból a honlapunkon elérhető funkciók (ügyfélportál, online ügyintézés, kárrendezés, stb.) jelenleg nem elérhetőek, valamint az e-mailes megkereséseket sem tudjuk fogadni.

Megértésüket köszönjük!

Bankszámlaszám változás!

2021. március 31.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. 2021. április 1-től a Raiffeisen Banknál vezetett bankszámlaszámokra várja ügyfelei befizetéseit.

A fenti változás kapcsán kizárólag a banki átutalással fizető ügyfeleinknek van teendője.

Megkérjük az utalással fizető ügyfeleinket, hogy az esedékes díjakat már az új számlára szíveskedjenek utalni. Állandó átutalási megbízás esetén a megbízást módosítani kell a banknál vagy az online banki felületen.

A csekkel, bankkártyával vagy csoportos beszedési megbízással fizető ügyfeleket a változás nem érinti, itt a Társaság megtette a szükséges lépéseket.

Minden ügyfelünket írásban is tájékoztatni fogjuk a változásról, de addig is részletesebb információt megtalálható honlapunkon az alábbi linken: https://www.signal.hu/hu/dijfizetes

Az átállás miatt előforduló esetleges kellemetlenségekért szíves elnézését és türelmét kérjük.

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03 750x516

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

Euromester

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL IDUNA csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.