Ajánljuk kötelezőnket!

Ha fontos Önnek a minőség a gyors kárrendezés és a kedvező díj

A nap 24 órájában egyszerűen kiszámolhatja és gyorsan megkötheti szerződését.

Kalkulálok

Utazzon biztonságban!

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

  • utasbiztosítások minden igényre
  • egyszerű és gyors kötési lehetőség
  • egy hívással megköthető
kapcsolatfelvétel online szerződéskötés

SIGNAL OTTHON!

Mindenütt jó, de a legjobb otthon!

  • könnyen áttekinthető és egyénileg alakítható csomagok
  • kíváló ár-érték arányú szolgáltatások
Érdekel
Hívjon minket!

Ön regisztrált már a SIGNAL Ügyfélportálra (SÜP)?

2018. március 1.

A portálon egyszerűen, gyorsan intézheti biztosítási szerződésével kapcsolatos ügyeit. Többek között zöldkártyát igényelhet és figyelemmel kísérheti a befektetéshez kötött életbiztosításához kapcsolódó árfolyamok alakulását is. Élvezze a kényelmet, regisztráljon most!

Regisztráció itt.

Zöld kártya igénylés egyszerűen a síszezonban is!

2018. január 31.

Itt a síszezon! Külföldre történő utazás esetén, kérjük, ne feledkezzen meg a biztosítási zöldkártya igényléséről! De miért töltené drága idejét sorban állással, ha kényelmesen, várakozás nélkül is intézheti ügyeit? Két gyors, önkiszolgáló lehetőséget ajánlunk figyelmébe.

Látogasson el honlapunkra és http://www.signal.hu/hu/bizonylatkeres linken néhány adat kitöltésével pár nap alatt otthonába érkezik a zöldkártya.

Hívja Contact Centerünket a 061 458 4200-s számon, válassza a 2-es menüt (automata ügyintézés), ahol a kötvényszáma megadását követően az alábbi gombok segítségével néhány perc alatt igényelhet zöldkártyát: 2 -> 1: gépjármű biztosítások -> 3: zöldkártya. Zöldkártyája néhány nap alatt otthonába érkezik.

Balesetmentes autózást és jó utat kívánunk!

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

nyito.02.04

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.