Érdekel

Ajánljuk kötelezőnket!

Ha fontos Önnek a minőség a gyors kárrendezés és a kedvező díj

A nap 24 órájában egyszerűen kiszámolhatja és gyorsan megkötheti szerződését.

Kalkulálok

Utazzon biztonságban!

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

  • utasbiztosítások minden igényre
  • egyszerű és gyors kötési lehetőség
  • egy hívással megköthető
kapcsolatfelvétel online szerződéskötés

SIGNAL OTTHON

Kösse meg nálunk lakásbiztosítását!

Több kedvező ár-érték arányú csomag közül választhat, illetve tovább bővítheti a fedezetek körét.

tudjon meg többet
Hívjon minket!

Intézze ügyeit online, kényelmesen, akár a karosszékéből!

2019. május 31.

Miket intézhet el online felületeinken?Többek között:

- kárbejelentést,

- adatmódosítást,

- dokumentum igénylést.

Tudjon meg többet:

Online ügyfélszolgálat: https://www.signal.hu/hu/online-ugyfelszolgalat

Kárbejelentés: https://www.signal.hu/hu/karrendezes

Tisztelt Ügyfelünk!

2019. május 21.

Tájékoztatjuk, hogy a számlavezető bankunknál, a TakarékbankZrt-nél történt informatikai átállás miatt a díjak lekönyvelésében előfordulhatnak késések. A Takarékbank munkatársaival együttműködve dolgozunk a hiba mielőbbi elhárításán. Köszönjük megértését.

Közlemény az ügyfél-azonosítás rendjéről

2019. május 16.

A hatályos törvény előírja a biztosító számára, hogy az életbiztosítással rendelkező ügyfeleknek ügyleti megbízást kizárólag akkor teljesíthet, ha a törvény szerinti ügyfél-átvilágítást lefolytatta és ügyfelétől a szükséges okmánymásolatok, valamint adatok rendelkezésére állnak. (A hivatkozott törvény: A 2017. évi LIII. A pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló törvény (Pmt.)

A Pmt. értelmében a biztosító kötelessége minden életbiztosítással rendelkező ügyfele esetében elvégezni az ügyfél-azonosítást. Minden ügyfelünknek, akinél az új szabályok miatt valamely kötelező nyilatkozat, adat vagy okmánymásolat hiányzik, írásban értesítjük, és nekik 2019. június 26-ig pótolniuk kell a hiányzó adatokat, nyilatkozatokat vagy okmány-másolatokat.

Az Ön kényelme érdekében honlapunkon létrehoztunk egy felületet, ahol a szükséges dokumentumok elektronikusan kitölthetők és az okmányok másolata is egyszerűen feltölthető.

Az Azonosítási felület itt érhető el: https://pmtazon.signal.hu

Ez a leggyorsabb és legkényelmesebb megoldás, ennek használatát ajánljuk, de természetesen levélben (címünk: 1519 Budapest, Pf. 260,) is megküldheti a hiányzó dokumentumok másolatát vagy személyesen az ügyfélszolgálaton is megtörténhet az átvilágítás.

Köszönjük közreműködését a mielőbbi azonosítás lefolytatásában!

Minden információt megtalál az ügyfél-azonosítás rendjéről az alábbi linken:

Tájékoztató az ügyfél-azonosítás rendjéről

Közlemény bankszámlaszám változásról

2019. május 9.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Takarékbank Zrt-nél vezetett bankszámlaszámunk – a Takarékbanknál történt összeolvadások és átalakulások miatt – 2019. május 6-tól megváltozott. A régi bankszámlaszámra érkező díjak egy átmeneti időszakban, 6 hónapig az új számlaszámra átvezetésre kerülnek.

Az új bankszámlaszám: 50440016-10027147-00000000 (Takarékbank Zrt.)

Kérjük a banki átutalással fizető ügyfeleinket, hogy az esedékes díjakat már az új számlára szíveskedjenek utalni. Állandó átutalási megbízás esetén a megbízást módosítani kell a banknál vagy az online banki felületen. A csekkel, bankkártyával vagy csoportos beszedési megbízással fizető ügyfeleket a változás nem érinti.

Minden ügyfelünket írásban is tájékoztatni fogjuk a változásról. Részletesebb információ:

https://www.signal.hu/hu/kozlemenyeink/kozerdeku-kozlemenyek

Az átállás miatt előforduló esetleges kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük. Köszönjük együttműködését.

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

nyito.02.04

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL IDUNA csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.