Egy "világraszóló"

befektetés

 

 

részletek

Koronavírussal kapcsolatos információk

részletek

"Legyen OTTHON is biztonságban"

nyereményakció

A sorsolás módosított időpontja: 2020.08.31.

részletek
Hívjon minket!

Fekete-fehér alapszínnel bocsátják ki a jövőben a zöldkártyát

2020. július 25.

2020. július 25-től hatályba lépett az a pénzügyminisztériumi rendelet, amely a jövőben lehetővé teszi a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) meglétét igazoló zöldkártya fekete-fehér alapon történő kibocsátását. Ismerje meg, hogy mely országokba kell vagy tanácsos zöld kártyával igazolni a felelősségbiztosítás meglétét.

Részletek

SI Globális Portfólió, a „világraszóló” befektetés kizárólag SIGNAL ügyfelek számára

2020. május 25.

A hazai biztosítási piacon - eddig egyedülálló befektetési stratégiával – létrehoztunk az SI Globális Portfólió Alapokat, amely révén az egész világ kötvény- és részvénypiacát elérhetővé tettük ügyfeleink számára!

Célunk, hogy a befektetők a magas globális kockázatmegosztás révén az infláció mértékét jelentősen meghaladó hozamot érjenek el hosszú távon. A minimálisan ajánlott befektetési időtáv 5 év.

Ismerje meg a részleteket és fektessen be Ön is! Részletek

Már a fotelből is megkötheti biztosítási szerződéseit, papírmentesen!

2020. április 21.

Legújabb szolgáltatásunkkal gyors, kényelmes és papírmentes online szerződéskötési lehetőségeket biztosítunk Ügyfeleink számára. Az új elektronikus folyamatok révén már a tanácsadás és a szerződéskötés is telefonon, videotelefonon történhet, így nincs többé feltétlenül szükség a személyes találkozásra tanácsadójával. Ismerje meg új szolgáltatásunkat, melyet Ügyfeleink kényelme és biztonsága érdekében fejlesztettünk. Részletek

Az Év biztosítója 2019. díj – A SIGNAL IDUNA ismét a dobogón, dupláztunk!

2020. február 27.

A Biztosítás.hu által idén hetedszer megrendezett közönségszavazáson a SIGNAL IDUNA Szolgáltatás kategóriában a II. helyen, Kárrendezés kategóriában az előkelő I. helyen végzett! Nagy siker, hogy nem szakadt meg a sorozat. A díj fennállása óta a SIGNAL minden évben a képzeletbeli dobogón állt többnyire mindkét, de legalább az egyik kategóriában.

A teljes sajtóközleményt itt olvashatja el.

Közlemény bankszámlaszám változásról

2020. július 22.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Takarékbank Zrt-nél vezetett bankszámlaszámunk – a Takarékbanknál történt összeolvadások és átalakulások miatt – 2019. május 6-tól megváltozott. A régi bankszámlaszámra érkező díjak egy átmeneti időszakban, 2020.10.31-ig az új számlaszámra átvezetésre kerülnek.

Az új bankszámlaszám: 50440016-10027147-00000000 (Takarékbank Zrt.)

Kérjük a banki átutalással fizető ügyfeleinket, hogy az esedékes díjakat már az új számlára szíveskedjenek utalni. Állandó átutalási megbízás esetén a megbízást módosítani kell a banknál vagy az online banki felületen. A csekkel, bankkártyával vagy csoportos beszedési megbízással fizető ügyfeleket a változás nem érinti.

Minden ügyfelünket írásban is tájékoztatni fogjuk a változásról. Részletesebb információ:

https://www.signal.hu/hu/kozlemenyeink/kozerdeku-kozlemenyek

Az átállás miatt előforduló esetleges kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük. Köszönjük együttműködését.

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

Euromester

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL IDUNA csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.