Mindenhol jó, de a legjobb

OTTHON

 

részletek

Regisztráljon az

elektronikus

kommunikációra!

 

részletek

"Díjazzuk az öngondoskodást"!

SIGNAL PLUSZ Diákbiztosítás

Részletek
 

Kárbejelentés egyszerűen, online!

 

 

részletek
Hívjon minket!

Ügyfélszolgálatunk nyitva tartása

2021.szeptember 28.

Személyes ügyfélszolgálatunk nyitvatartásáról itt találl naprakész információt.

Időpontfoglalás a várakozás elkerülése érdekében: https://app.signal.hu/IdopontFoglalas/IdopontFoglalas.aspx

Kérjük Önöket, hogy lehetőség szerint ügyeik intézésére, a károk bejelentésére válasszák az online ügyfélszolgálatunkat (www.signal.hu/hu/online-ugyfelszolgalat), illetve az emailes (info@signal.hu) vagy a telefonos (+36 1 458 4200) elérhetőségünket. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.

Bankszámlaszám változás!

2021.március 31.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. 2021. április 1-től a Raiffeisen Banknál vezetett bankszámlaszámokra várja ügyfelei befizetéseit.

A fenti változás kapcsán kizárólag a banki átutalással fizető ügyfeleinknek van teendője.

Megkérjük az utalással fizető ügyfeleinket, hogy az esedékes díjakat már az új számlára szíveskedjenek utalni. Állandó átutalási megbízás esetén a megbízást módosítani kell a banknál vagy az online banki felületen.

A csekkel, bankkártyával vagy csoportos beszedési megbízással fizető ügyfeleket a változás nem érinti, itt a Társaság megtette a szükséges lépéseket.

Minden ügyfelünket írásban is tájékoztatni fogjuk a változásról, de addig is részletesebb információt megtalálható honlapunkon az alábbi linken: https://www.signal.hu/hu/dijfizetes

Az átállás miatt előforduló esetleges kellemetlenségekért szíves elnézését és türelmét kérjük.

A SIGNAL IDUNA felvásárolja az ERGO Életbiztosítót és az ERGO Nem-élet Biztosítót Romániában

2021.május 20.

A SIGNAL IDUNA romániai leányvállalata (SIGNAL IDUNA Asigurare Reasigurare S.A.) 2021. május 20-án megállapodást kötött az ERGO Gruppe Részvénytársasággal a két biztosítótársaságának (ERGO Asigurări de Viaţă SA (Élet) und ERGO Asigurări SA (Nem-élet) felvásárlásáról. Részletek

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03 750x516

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

Euromester

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL IDUNA csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.