Digitális baleseti kárbejelentő applikáció

  • könnyen áttekinthető
  • egyszerű és gyors kitöltés
Érdekel

Ajánljuk kötelezőnket!

Ha fontos Önnek a minőség a gyors kárrendezés és a kedvező díj

A nap 24 órájában egyszerűen kiszámolhatja és gyorsan megkötheti szerződését.

Kalkulálok

Utazzon biztonságban!

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

  • utasbiztosítások minden igényre
  • egyszerű és gyors kötési lehetőség
  • egy hívással megköthető
kapcsolatfelvétel online szerződéskötés

SIGNAL OTTHON!

Mindenütt jó, de a legjobb otthon!

  • könnyen áttekinthető és egyénileg alakítható csomagok
  • kíváló ár-érték arányú szolgáltatások
Érdekel
Hívjon minket!

5 pontban eloszlatjuk a jövőjével kapcsolatos pénzügyi kételyeit

2019. március 13.

Kétségei vannak? Nem tudja, miért érné meg hosszútávon megtervezni a pénzügyeit? Most választ kaphat kérdéseire szakértőnktől, Benedek Gergelytől, aki a SIGNAL IDUNA Biztosító Élet Alkusz Értékesítési Főosztályának vezetője. A részleteket elolvashatja itt.

A SIGNAL IDUNA bízik a személyes tanácsadásban

2019. március 12.

Egyre nagyobb igény mutatkozik a szakképzett biztosításközvetítőkre, főként a komplex termékek esetén A részleteket elolvashatja itt.

5 hasznos infó az autó tavaszi karbantartásához

2019. március 11.

Már az elmúlt napokban is erőteljes felmelegedés volt, így itt az ideje, hogy gondoljunk autónk tavaszi karbantartására. A részleteket elolvashatja itt.

Elkerülné az eladósodást?

2019. március 06.

Annak érdekében, hogy ne okozzon problémát semmilyen nagyobb vagy váratlan kiadás, érdemes megfogadnia tippeinket! A részleteket elolvashatja itt.

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

nyito.02.04

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL IDUNA csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.