Első lépés a biztonságos jövő felé

Újgenerációs életbiztosításunk: Előrelátó Program

Esküvő, vagy első közös lakás? Egyszerre jelentős kiadást igénylő életesemények. Ezért fontos az előrelátó gondolkodás a tudatos pénzügyi tervezés.

Többet szeretnék megtudni

Új biztosításunk a SIGNAL OTTHON!

Mindenütt jó, de a legjobb otthon

  • modern csomagszerkezetű termék
  • rugalmasan alakítható
  • kíváló ár-érték arány
Érdekel

Új vállalati vagyon- és felelősségbiztosításunk: SIGNAL CÉGTÁRS

Társ az üzletben

  • testre szabható megoldások
  • kedvező díjszabás
  • díjszámítás és szerződéskötés percek alatt
Többet szeretnék megtudni

Utazzon biztonságban!

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

  • utasbiztosítások minden igényre
  • egyszerű és gyors kötési lehetőség
  • egy hívással megköthető
kapcsolatfelvétel online szerződéskötés

VízPlusz kártya együttműködés

Kedvezmények Önnek

A VízPlusz kártya együttműködés keretében, partneri kedvezmények várják Önt.

Érdekel Többet szeretnék megtudni
Hívjon minket!
nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

nyito.02.04

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A jel amelyben megbízunk – Ismerjen meg minket!

2017. június 12.

Ismerjen meg minket jobban!

Szeretnénk Önöknek bemutatni a SIGNAL IDUNA márkát és azokat az értékeket, amelyek fontosak számunkra, és reméljük, hogy az Önök számára is a megbízhatóságot és a biztonságot jelentik.

Kis filmünket itt tekintheti meg

Viharkárok

2017. június 20.

Az idén sajnos már több alkalommal is előfordultak olyan szélsőséges időjárási viszonyok, melyek jelentős károkat okoztak az otthonokban és ingóságokban országszerte.

A SIGNAL IDUNA folyamatosan fogadja a bejelentésket és felkészült a kárszakértői szemlékre. A kárrendezéshez szükséges további információk és az on-line kárbejelentő felület az alábbi linken érhető el: http://www.signal.hu/hu/vagyonkar/karbejelento

Zöldkártya igénylés egyszerűen

2017. június 7.

Indul az utazási szezon! Külföldre történő utazás esetén, kérjük, ne feledkezzen meg a biztosítási zöldkártya igényléséről! De miért töltené drága idejét sorban állással, ha kényelmesen, várakozás nélkül is intézheti ügyeit? Két gyors, önkiszolgáló lehetőséget ajánlunk figyelmébe.

Látogasson el honlapunkra és http://www.signal.hu/hu/bizonylatkeres linken néhány adat kitöltésével pár nap alatt otthonába érkezik a zöldkártya.

Hívja Contact Centerünket a 061 458 4200-s számon, válassza a 2-es menüt (automata ügyintézés), ahol a kötvényszáma megadását követően az alábbi gombok segítségével néhány perc alatt igényelhet zöldkártyát: 2 -> 1: gépjármű biztosítások -> 3: zöldkártya. Zöldkártyája néhány nap alatt otthonába érkezik.

Balesetmentes autózást és jó utat kívánunk!

A németországi SIGNAL csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.