Utazzon biztonságban!

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

  • utasbiztosítások minden igényre
  • egyszerű és gyors kötési lehetőség
  • egy hívással megköthető
kapcsolatfelvétel online szerződéskötés

VízPlusz kártya együttműködés

Kedvezmények Önnek

A VízPlusz kártya együttműködés keretében, partneri kedvezmények várják Önt.

Érdekel Többet szeretnék megtudni

Balesetbiztosítási akció!

Ön most nemcsak biztonságáról gondoskodhat, de részt vehet társaságunk játékában is.

Regisztráció Többet szeretnék megtudni
Hívjon minket!
nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

nyito.02.04

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

Tájékoztatás a Pioneer Befektetési Alapkezelő Zrt. átalakulásáról

2017. augusztus 1.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket arról, hogy Társaságunk partnere, a Pioneer Befektetési Alapkezelő Zrt. az Amundi csoport részévé vált.

Az alapkezelő tulajdonosa 2017.07.03-tól a párizsi székhelyű Amundi Asset Management, amely az általa kezelt vagyon alapján Európában a legnagyobb alap- és vagyonkezelő, globálisan pedig a tíz legnagyobb szereplő között tartják nyilván.

Az alapkezelő új neve 2017.07.04-étől Amundi Befektetési Alapkezelő Zrt., honlap címe: www.amundi.hu

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy az alapkezelő tulajdonosváltásával kapcsolatban Ügyfeleinknek nincsen teendője, a változásokról bővebb információ az alapkezelő honlapján található.

Viharkárok

2017. augusztus 15.

Az idei nyarat, mint az elmúlt éveket is az jellemzi, hogy egyre gyakrabban alakulnak ki extrém időjárási helyzetek, melyek koncentráltan, helyi viharok formájában, egy adott területen okoznak súlyos károkat. Augusztus 10-13. között az ország nyugati-, délnyugati része volt ennek a kárvallottja: a legtöbb bejelentés Vas, Zala, Győr-Moson-Sopron megyéből érkezett, s a leginkább érintett települések Szombathely, Sárvár, Zalaegerszeg és környéke voltak.

Társaságunk folyamatosan fogadja a bejelentéseket és felkészült a kárszakértői szemlékre. A kárrendezéshez szükséges további információk és az on-line kárbejelentő felület ezen a linken érhetők el: http://www.signal.hu/hu/vagyonkar/karbejelento

Zöld kártya igénylés egyszerűen

2017. június 7.

Indul az utazási szezon! Külföldre történő utazás esetén, kérjük, ne feledkezzen meg a biztosítási zöldkártya igényléséről! De miért töltené drága idejét sorban állással, ha kényelmesen, várakozás nélkül is intézheti ügyeit? Két gyors, önkiszolgáló lehetőséget ajánlunk figyelmébe.

Látogasson el honlapunkra és http://www.signal.hu/hu/bizonylatkeres linken néhány adat kitöltésével pár nap alatt otthonába érkezik a zöldkártya.

Hívja Contact Centerünket a 061 458 4200-s számon, válassza a 2-es menüt (automata ügyintézés), ahol a kötvényszáma megadását követően az alábbi gombok segítségével néhány perc alatt igényelhet zöldkártyát: 2 -> 1: gépjármű biztosítások -> 3: zöldkártya. Zöldkártyája néhány nap alatt otthonába érkezik.

Balesetmentes autózást és jó utat kívánunk!

A németországi SIGNAL csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.