Ajánljuk kötelezőnket!

Ha fontos Önnek a minőség a gyors kárrendezés és a kedvező díj

A nap 24 órájában egyszerűen kiszámolhatja és gyorsan megkötheti szerződését.

Kalkulálok

Utazzon biztonságban!

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

  • utasbiztosítások minden igényre
  • egyszerű és gyors kötési lehetőség
  • egy hívással megköthető
kapcsolatfelvétel online szerződéskötés

SIGNAL OTTHON!

Mindenütt jó, de a legjobb otthon!

  • könnyen áttekinthető és egyénileg alakítható csomagok
  • kíváló ár-érték arányú szolgáltatások
Érdekel
Hívjon minket!

Közel kétmilliárd forintnál tartanak a júniusi viharkárok

2018. június 21.

Június első felének időjárása országszerte nagy károkat okozott: a biztosítókhoz a hétvégéig 18,5 ezer bejelentés érkezett, ezek nyomán a kárigények becsült összegei megközelítik a kétmilliárd forintot. A legtöbb bejelentés a helyenként özönvízszerű esőzés nyomán keletkezett, de gyakoriak voltak a viharos szél vagy villámtevékenység miatt bekövetkező károk is. Egy friss felmérés szerint káresemény esetén a lakásbiztosítással rendelkezők 90%-a elégedett a biztosítók szolgáltatásával, tette közzé a MABISZ. Bővebben: http://www.mabisz.hu/images/stories/docs/sajto/mabiszsajtotajekoztato20180618.pdf

Jelentse be kárát online!

2018. június 12.

Az előző évekhez hasonlóan egyre gyakrabban alakulnak ki extrém időjárási helyzetek, melyek koncentráltan, helyi viharok formájában, egy adott területen okoznak súlyos károkat. Társaságunk folyamatosan fogadja a bejelentéseket és felkészült a kárszakértői szemlékre. A kárbejelentések számának növekedése miatt, esetenként hosszabb ügyintézési időre kell számítani, ami miatt ügyfeleink szíves türelmét kérjük. A kárrendezéshez szükséges további információk és az on-line kárbejelentő felület itt érhető el:

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

nyito.02.04

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.