"Legyen OTTHON is biztonságban!"

nyereményakció

Kössön SIGNAL OTTHON vagy SIGNAL BÁSTYA MAX biztosítást és most GARANTÁLT AJÁNDÉKOT adunk Önnek otthona védelme érdekében!

érdekel

Utazzon biztonságban!

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

  • utasbiztosítások minden igényre
  • egyszerű és gyors kötési lehetőség
  • egy hívással megköthető
kapcsolatfelvétel online szerződéskötés

Ajánljuk kötelezőnket!

Ha fontos Önnek a minőség a gyors kárrendezés és a kedvező díj

A nap 24 órájában egyszerűen kiszámolhatja és gyorsan megkötheti szerződését.

Kalkulálok

 

 

Láss tisztán a nyugdíjaddal kapcsolatban!

Érdekel
Hívjon minket!

A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. befektetési egységhez kötött életbiztosítási szerződéseihez kapcsolódó befektetési jegyek letétkezelésére kiírt pályázat eredményének kihirdetése

2020. január 23.

A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. által 2019.09.23-án kiírt, befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szerződéseihez kapcsolódó befektetési jegyek letétkezelésére szóló pályázat nyertese a Raiffeisen Bank Zrt. lett.

Kárbejelentés kényelmesen

2020. január 6.

Káresemény esetén, kárát gyorsan és kényelmesen otthonából is bejelentheti az alábbi felületeken:

Gépjármű kár esetén: Kárbejelentés gépjármű Vagyonkár esetén: Kárbejelentés vagyonkár Személybiztosítási kár esetén: Kárbejelentés személybiztosítás

Gépjármű biztosítási kár esetén ajánljuk figyelmébe a digitális baleseti kárbejelentő applikációt is. Applikáció letöltése

Kárbejelentését telefonos és személyes ügyfélszolgálatunk is fogadja nyitvatartási időben melyről az alábbi linken talál információkat:

Telefonos ügyfélszolgálat

Személyes ügyfélszolgálat

Baleset és kármentes ünnepeket kívánunk!

Közlemény bankszámlaszám változásról

2019. augusztus 26.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Takarékbank Zrt-nél vezetett bankszámlaszámunk – a Takarékbanknál történt összeolvadások és átalakulások miatt – 2019. május 6-tól megváltozott. A régi bankszámlaszámra érkező díjak egy átmeneti időszakban, 2020.04.30-ig az új számlaszámra átvezetésre kerülnek.

Az új bankszámlaszám: 50440016-10027147-00000000 (Takarékbank Zrt.)

Kérjük a banki átutalással fizető ügyfeleinket, hogy az esedékes díjakat már az új számlára szíveskedjenek utalni. Állandó átutalási megbízás esetén a megbízást módosítani kell a banknál vagy az online banki felületen. A csekkel, bankkártyával vagy csoportos beszedési megbízással fizető ügyfeleket a változás nem érinti.

Minden ügyfelünket írásban is tájékoztatni fogjuk a változásról. Részletesebb információ:

https://www.signal.hu/hu/kozlemenyeink/kozerdeku-kozlemenyek

Az átállás miatt előforduló esetleges kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük. Köszönjük együttműködését.

Adóváltozások 2020

2020. január 21.

Összefoglaltuk neked a legfontosabb adóváltozásokat, amelyek 2020. január 1-től léptek hatályba! A változások az alábbiakat érintik:

1. Feltöltési kötelezettség- TÁRSASÁGI ADÓ

2. Társadalombiztosítás

3. ÁFA

4. Kisvállalati adó (KIVA)

5. Egyszerűsített vállalkozói adó (EVA)

6. Reklámadó

7. Pénzügyi tranzakciós illeték

8. Személyi jövedelemadó

Részletek itt!

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

Euromester

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL IDUNA csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.