"Legyen OTTHON is biztonságban!"

nyereményakció

Kössön SIGNAL OTTHON vagy SIGNAL BÁSTYA MAX biztosítást és most GARANTÁLT AJÁNDÉKOT adunk Önnek otthona védelme érdekében!

érdekel

„Díjazzuk az öngondoskodást”

A SIGNAL IDUNA Biztosító hagyományos diákbiztosítási akciójában azok az oktatási intézmények nyerhetnek sportszerutalványokat, ahol az intézmény összlétszámához képest a legtöbb SIGNAL PLUSZ diákbiztosítást kötik meg.

érdekel

 

 

 

 

 

Érdekel

Utazzon biztonságban!

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

  • utasbiztosítások minden igényre
  • egyszerű és gyors kötési lehetőség
  • egy hívással megköthető
kapcsolatfelvétel online szerződéskötés

SIGNAL OTTHON

Kösse meg nálunk lakásbiztosítását!

Több kedvező ár-érték arányú csomag közül választhat, illetve tovább bővítheti a fedezetek körét.

tudjon meg többet

Ajánljuk kötelezőnket!

Ha fontos Önnek a minőség a gyors kárrendezés és a kedvező díj

A nap 24 órájában egyszerűen kiszámolhatja és gyorsan megkötheti szerződését.

Kalkulálok
Hívjon minket!

Tovább bővült és egyszerűsödött az e-kárbejelentő! Mostantól cascós károk is bejelenthetők.

2019. október 3.

Szeptember végén megjelent az E-kárbejelentő alkalmazás továbbfejlesztett változata. A fejlesztéseknek köszönhetően már a külföldi biztosítású-, a biztosítatlan-, a teherautó- vagy munkagép és annak vontatmányával okozott károkat, valamint a gépjárművel okozott dologi károkat is be lehet jelenteni. Talán a legfontosabb változás, hogy elindult a casco biztosítás terhére történő kárbejelentés is.

Részletek:https://www.signal.hu/hu/baleseti-kar/karbejelento

Pályázati felhívás!

2019. szeptember 23.

Megjelent a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. pályázati felhívása a befektetési egységekhez kötött életbiztosítási szerződéseihez kapcsolódó befektetési jegyek letétkezelésére.

A pályázati kiírást az alábbi linken olvashatják: https://www.signal.hu/hu/tenderek-felhivasok

Közlemény bankszámlaszám változásról

2019. augusztus 26.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Takarékbank Zrt-nél vezetett bankszámlaszámunk – a Takarékbanknál történt összeolvadások és átalakulások miatt – 2019. május 6-tól megváltozott. A régi bankszámlaszámra érkező díjak egy átmeneti időszakban, 2019.12.31-ig az új számlaszámra átvezetésre kerülnek.

Az új bankszámlaszám: 50440016-10027147-00000000 (Takarékbank Zrt.)

Kérjük a banki átutalással fizető ügyfeleinket, hogy az esedékes díjakat már az új számlára szíveskedjenek utalni. Állandó átutalási megbízás esetén a megbízást módosítani kell a banknál vagy az online banki felületen. A csekkel, bankkártyával vagy csoportos beszedési megbízással fizető ügyfeleket a változás nem érinti.

Minden ügyfelünket írásban is tájékoztatni fogjuk a változásról. Részletesebb információ:

https://www.signal.hu/hu/kozlemenyeink/kozerdeku-kozlemenyek

Az átállás miatt előforduló esetleges kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük. Köszönjük együttműködését.

Az ügyfél-azonosítás új határideje 2019. október 31.

2019. június 27.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Pmt. által előírt kötelező ügyfél-azonosítás határidejét az Országgyűlés által meghozott törvénymódosítás 2019. október 31-ig meghosszabbította. Fontos tudnia, hogy a Biztosító 2019. október 31-ét követően köteles az ügyleti megbízás teljesítését megtagadni, ha

a) az ügyféllel 2017. június 26. előtt létesített üzleti kapcsolatot,

b) az ügyfél vonatkozásában az ügyfél-átvilágítási intézkedéseket 2019. október 31-ig nem végezte el, és

c) az ügyfél vonatkozásában a Pmt. 7–11. §-ban és a 19–20. §-ban meghatározott ügyfél-átvilágítás eredményei 2019. október 31-ig nem állnak teljes körűen rendelkezésére.

Részletes információ itt érhető el: Tájékoztató az ügyfél-azonosítás rendjéről

Az Azonosítási felület itt érhető el: https://pmtazon.signal.hu

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

Euromester

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL IDUNA csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.