Személyes ügyfélszolgálat

nyitvatartása

Tisztelt Ügyfeleink!

2024.08.03-án (szombat, áthelyezett munkanap) személyes ügyfélszolgálatunk 8 órától 14 óráig tart nyitva!

Kérjük szíves megértésüket!

SIGNAL Direkt

Ügyintézés gyorsan, kényelmesen, online!

 

Regisztráljon

 

 

 

Mesterséges intelligencia-alapú,

olcsó kötelező

Részletek érdekel

 

Biztonságban OTTHON

 

 

 

Részletek

 

Kárbejelentés gyorsan, kényelmesen, online!

 

 

Részletek
Hívjon minket!

Személyes ügyfélszolgálat nyitvatartásának válatozása!

2024. július 12.

Tisztelt Ügyfeleink!

2024.08.03-án (szombat, áthelyezett munkanap) személyes ügyfélszolgálatunk 8 órától 14 óráig tart nyitva!

Kérjük szíves megértéesüket!

Tájékoztató alapkezelő változásáról – Megalakult a SIGNAL IDUNA Fund Invest Alapkezelő

2023. június 22.

Örömmel értesítjük, hogy 2023. június 15. napjától megalakult a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. önálló, saját befektetési alapkezelője, a SIGNAL IDUNA Fund Invest Alapkezelő Zrt., és ezáltal az Ön befektetései is még magasabb szintre lépnek.
Részletek: Közérdekű közlemények (signal.hu)

SIGNAL Direkt – Elektronikus ügyfél felületünk

2023. május 16.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a SIGNAL Direkt elektronikus felületén keresztül lehetőségük nyílik online, egy helyen kezelni szerződéseiket. Regisztráljon és hozza létre saját, online fiókját, csupán néhány kattintással! 

Bővebben: SIGNAL Direkt

Bővül a kötelező gépjármű-felelősségbiztosításra kötelezett gépjárművek köre!

2024. május 7.

Az Európai Unió 2021. november 24-én fogadta el a gépjármű-felelősségbiztosításról szóló Irányelv módosítását, amely miatt bővül a gépjármű-felelősségbiztosításra kötelezett gépjárművek köre.

Bővebben

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03 750x516

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

Euromester

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL IDUNA csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.