Első lépés a biztonságos jövő felé

Újgenerációs életbiztosításunk: Előrelátó Program

Esküvő, vagy első közös lakás? Egyszerre jelentős kiadást igénylő életesemények. Ezért fontos az előrelátó gondolkodás a tudatos pénzügyi tervezés.

Többet szeretnék megtudni

Új biztosításunk a SIGNAL OTTHON!

Mindenütt jó, de a legjobb otthon

  • modern csomagszerkezetű termék
  • rugalmasan alakítható
  • kíváló ár-érték arány
Érdekel

Új vállalati vagyon- és felelősségbiztosításunk: SIGNAL CÉGTÁRS

Társ az üzletben

  • testre szabható megoldások
  • kedvező díjszabás
  • díjszámítás és szerződéskötés percek alatt
Többet szeretnék megtudni

Utazzon biztonságban!

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

  • utasbiztosítások minden igényre
  • egyszerű és gyors kötési lehetőség
  • egy hívással megköthető
kapcsolatfelvétel online szerződéskötés
Hívjon minket!
nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

nyito.02.04

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A jel amelyben megbízunk – Ismerjen meg minket!

2017. április 5.

Ismerjen meg minket jobban! Szeretnénk Önöknek bemutatni a SIGNAL IDUNA márkát és azokat az értékeket, amelyek fontosak számunkra, és reméljük, hogy az Önök számára is a megbízhatóságot és a biztonságot jelentik. Kis filmünket itt tekintheti meg.

 

Felkészültünk a kárrendezésre

2017. május 24.

Az idén sajnos már több alkalommal is előfordultak olyan szélsőséges időjárási viszonyok, melyek jelentős károkat okoztak az otthonokban és ingóságokban országszerte. Legutóbb május 23-án csapott le a vihar és jégeső Budapestre, valamint az ország középső térségére.

A SIGNAL IDUNA folyamatosan fogadja a bejelentéseket és felkészült a kárszakértői szemlékre. A gördülékeny ügyintézés érdekében kérjük, a kárbejelentés során az alábbi szempontokat tartsák szem előtt:

- A kárt minél előbb jelentsék be, lehetőleg 2 napon belül.

- A kárbejelentést lehetőség szerint a honlapunkon található online felületen tegyék meg: http://www.signal.hu/hu/vagyonkar/karbejelento

- Telefonon a 061 458 4200 számon tehetik meg a bejelentést.

- A káreseményről készítsenek fotófelvételeket, illetve csak a legszükségesebb helyreállításokat végezzék el munkatársunk, vagy a kárszakértő jelentkezéséig.

- A káreseményről készítsenek fotófelvételeket, illetve csak a legszükségesebb helyreállításokat végezzék el munkatársunk, vagy a kárszakértő jelentkezéséig.

- Kollégánk jelentkezése a bejelentést követő 3-4 munkanapon belül várható. Ha ez mégsem történne meg, kérjük, jelezzék kötvényszámuk megadása mellett a vagyonkar@signal.hu e-mail-címre küldött levelükben.

A károk rendezését kiemelt figyelemmel kezeljük, de türelmet kérünk a jelentősen megnövekedett bejelentések miatt!

SIGNAL IDUNA NYUGDÍJPROGRAM

2017. május 9.

Talán még bele sem gondolt, hogyan és milyen anyagi körülmények között fogja tölteni nyugdíjas éveit. Sokféle tanulmány szól a társadalom elöregedéséről a magyar nyugdíjrendszer nehézségeiről.

Mi nem csak a problémáról beszélünk, hanem a megoldást kínáljuk Önnek.

Megbízható alapkezelők, kitűnő portfóliók és befektetési stratégiák! A biztosításra a befizetett díj 20%-ával megegyező adójóváírást is igénybe vehet - legfeljebb évi 130 000 Ft-ot.

Tudjon meg többet

 

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2016-ban a SIGNAL IDUNA!

2017. március 10.

A Netrisk.hu második alkalommal rendezte meg az Év Ügyfélbarát Biztosítója közönségszavazást. A szavazásban két kategóriában - a Nagy biztosítók-, és a Kis- és közepes biztosítók kategóriájában – indulhattak a társaságok. A tavaly év végén meghirdetett közönségszavazáson a beérkező közel 40 ezer ügyfélszavazat alapján, a kis- és közepes biztosítók kategóriájában a SIGNAL IDUNA nyerte el „Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2016” díjat.

Tudjon meg többet

A németországi SIGNAL csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.