Ajánljuk kötelezőnket!

Ha fontos Önnek a minőség a gyors kárrendezés és a kedvező díj

A nap 24 órájában egyszerűen kiszámolhatja és gyorsan megkötheti szerződését.

Kalkulálok

Utazzon biztonságban!

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

  • utasbiztosítások minden igényre
  • egyszerű és gyors kötési lehetőség
  • egy hívással megköthető
kapcsolatfelvétel online szerződéskötés

SIGNAL OTTHON!

Mindenütt jó, de a legjobb otthon!

  • könnyen áttekinthető és egyénileg alakítható csomagok
  • kíváló ár-érték arányú szolgáltatások
Érdekel
Hívjon minket!

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2017- a szavazás meghosszabbítva!

2018. január 9.

A Netrisk.hu. idén is meghirdette a közönségszavazást, melyen tavaly a SIGNAL IDUNA Biztosító I. helyezett volt a kis- és középbiztosítók kategóriájában. 2018. január 30-ig lehet szavazni és nem csak netriskes ügyfeleknek!

A kérdőívet kitöltők között január 31-én kisorsolnak:

- 1 db 124 cm-es LG Full HD LED televíziót

- 2 db Lenovo notebookot és

- 3 db iPad tabletet!

Kérjük, szavazzon a SIGNAL IDUNA Biztosítóra! Szavazatát itt adhatja le.

Januári csekkek/számlák

2017. december 22.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a januári számlák nyomtatása megtörtént, a leveleket postára adtuk. Tekintettel a karácsonyi túlterhelt időszakra a számlalevelek várhatóan két ünnep között vagy január elején fognak megérkezni. Kérjük, hogy meg nem érkezett számlával/csekkel kapcsolatos megkeresését 2018.01.04. után tegye meg, amennyiben a számlát/csekket még ekkor sem kapta kézhez.

Köszönjük megértésüket!

Az Év biztosítója 2017. – A SIGNAL IDUNA ismét a dobogón

2017. november 21.

Az idén hatodszor megrendezett közönségszavazáson a vagyon- és felelősségbiztosítók között a SIGNAL IDUNA Kárrendezés kategóriában az előkelő II. helyen végzett. Siker, hogy nem szakadt meg a sorozat, a SIGNAL a díj fennállása óta minden évben a képzeletbeli dobogón állt.

További részletek itt: http://www.signal.hu/hu/ev-biztositoja-2017

Köszönjük a szavazatokat!

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

nyito.02.04

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.