Első lépés a biztonságos jövő felé

Újgenerációs életbiztosításunk: Előrelátó Program

Esküvő, vagy első közös lakás? Egyszerre jelentős kiadást igénylő életesemények. Ezért fontos az előrelátó gondolkodás, a tudatos pénzügyi tervezés.

többet szeretnék megtudni

Ajánljuk kötelezőnket!

Ha fontos Önnek a minőség, a kárrendezés és a kedvező díj,

 • a nap 24 órájában
 • egyszerűen kiszámolhatja és
 • gyorsan megkötheti szerződését.
Kalkulálok

Új vállalati vagyon- és felelősségbiztosításunk: SIGNAL CÉGTÁRS

Társ az üzletben

 • testre szabható megoldások
 • kedvező díjszabás
 • díjszámítás és szerződéskötés percek alatt
Többet szeretnék megtudni

Új biztosításunk a SIGNAL OTTHON!

Mindenütt jó, de legjobb OTTHON!

 • modern csomagszerkezetű termék
 • kiváló ár-érték arány
 • rugalmasan alakítható
Érdekel

Utazni készül?

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

 • utasbiztosítások minden igényre
 • egyszerű és gyors kötési lehetőség
 • egy hívással megköthető
Kapcsolatfelvétel Online szerződéskötés
Hívjon minket!
nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

nyito.02.04

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

Új évben új néven

2017. január 1.

Ritkán adatik meg egy cég életében, hogy nemcsak arculatát frissíti meg időről időre, hanem a nevét is megváltoztatja. Mi most éppen ezt éljük meg.

A SIGNAL Biztosító Zrt. egy régóta tervezett, racionális döntés értelmében 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt, az Európában jól ismert SIGNAL IDUNA nevet. Ezáltal egyértelművé kívánjuk tenni összetartozásunkat mind külső megjelenésünkben, mind pedig a cégcsoport által képviselt értékek tekintetében.

A SIGNAL IDUNA márka egyik fontos megkülönböztető jegye, hogy ügyfeleihez és partnereihez azonos „szemmagasságban” viszonyul, minden kapcsolata az egyenrangúság elvén alapul. Célunk, hogy a SIGNAL IDUNA hírnevét tovább erősítsük Magyarországon és ez a márka mindenhol ugyanazokat az értékeket jelentse valamennyi ügyfelünk és partnerünk számára.

A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. valamennyi ügyfelének sikeres és boldog új évet kíván!

 

Kötelező, takarékosan!

2016. november 07.

November 2-án indult az idei kötelező kampány azok számára, akiknek a biztosítási évfordulója január 1-jére esik. Ezen szerződések száma, bár évről évre csökken, még közel 1 millió. A biztosítók közzétették díjszabásaikat, az autósok pedig november végéig eldönthetik, hogy maradnak vagy biztosítót váltanak. Érdemes minden szempontot figyelembe venni, a díj és az elérhető kedvezmények mellett a szolgáltatás minősége is fontos szempont.

Felhívjuk ügyfeleink figyelmét arra, hogy nézzék át a lehetséges kedvezmények listáját és ha találnak maguk számára olyat, amit a meglévő szerződésükben még nem vettek igénybe, most – a szerződés felmondása nélkül – megtehetik Társaságunknál.

Kedvezmények >>

 

A németországi SIGNAL csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.