Ajánljuk kötelezőnket!

Ha fontos Önnek a minőség a gyors kárrendezés és a kedvező díj

A nap 24 órájában egyszerűen kiszámolhatja és gyorsan megkötheti szerződését.

Kalkulálok

Utazzon biztonságban!

Kösse meg nálunk utasbiztosítását!

  • utasbiztosítások minden igényre
  • egyszerű és gyors kötési lehetőség
  • egy hívással megköthető
kapcsolatfelvétel online szerződéskötés

VízPlusz kártya együttműködés

Kedvezmények Önnek

A VízPlusz kártya együttműködés keretében, partneri kedvezmények várják Önt.

Érdekel Többet szeretnék megtudni
Hívjon minket!
nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

nyito.02.04

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

Az Év biztosítója 2017. – A SIGNAL IDUNA ismét a dobogón

2017. november 21.

Az idén hatodszor megrendezett közönségszavazáson a vagyon- és felelősségbiztosítók között a SIGNAL IDUNA Kárrendezés kategóriában az előkelő II. helyen végzett. Siker, hogy nem szakadt meg a sorozat, a SIGNAL a díj fennállása óta minden évben a képzeletbeli dobogón állt.

További részletek itt: http://www.signal.hu/hu/ev-biztositoja-2017

Köszönjük a szavazatokat!

A "Díjazzuk az öngondoskodást" akció november 30-án lezárult!

2017. november 16.

A SIGNAL IDUNA Biztosító hagyományos diákbiztosítási akciójában azok az oktatási intézmények nyerhettek sportszerutalványokat, ahol az intézmény összlétszámához képest a legtöbb SIGNAL PLUSZ diákbiztosítást kötötték meg. A nyertes intézmények és nyereményeik:

1. helyezett: Sün Balázs Óvoda – 1 db 100 000 Ft értékű sportszerutalvány

2. helyezett: II.Rákóczi Ferenc Római Katolikus Óvoda és Általános Iskola – 1 db 50 000 Ft értékű sportszerutalvány

3. helyezett: Apor Vilmos Római Katolikus Óvoda, Ált. Isk., Alapfokú Művészeti Iskola – 1 db 25 000 Ft értékű sportszerutalvány.

A nyereményekhez gratulálunk és balesetmentes sportolást kívánunk.

Mi lenne velem nélkülem? Ismét MABISZ Nyugdíjkampány!

2017. szeptember 19.

Elindult és öt hétenkeresztül tart a TV-ben és az online médiában a MABISZ nyugdíjkampánya, melyet 2017-ben is a biztosítók közösen hoztak létre és közösen finanszíroznak.

A kampány az öngondoskodásra hívja fel a figyelmet, célja a lakosság megtakarítási hajlandóságának növelése. Figyelje Facebook oldalunkat is, mert az következő hetekben a témával kapcsolatban több poszttal is próbálunk hasznos információkat nyújtani.

További részletek itt: http://mabisz.hu/nyugdij/

A kampányfilmet megtekintheti itt

A németországi SIGNAL csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.