Kötelező, takarékosan!

 

Részletek

Mindenhol jó, de a legjobb

OTTHON

 

részletek

Regisztráljon az

elektronikus

kommunikációra!

 

részletek
 

Kárbejelentés egyszerűen, online!

 

 

részletek
Hívjon minket!

Karbantartás!

2021. december 1.

Tisztelt Ügyfelünk!Tájékoztatjuk, hogy a Közvetett elektronikus ügyfél-átvilágítás szolgáltatásunk karbantartás miatt nem lesz elérhető. A karbantartás ideje 2021. december 2. 18:00 – 19:00 óráig lesz. Az esetleges okozott kellemetlenségekért szíves elnézést kérünk!

Személyes és telefonos ügyfélszolgálatunk ünnepi nyitvatartása

2021. november 30.

A Személyes és a telefonos ügyfélszolgálat ünnepi nyitvatartása decemberben a következők szerint alakul:

2021. december 11-én 8:00-órától 14:00-óráig,

2021. december 31-én 8:00-órától 12:00-óráig várjuk ügyfeleink hívását, vagy személyes érdeklődését.

December további napjain a nyitvatartás változatlan. A nyitvatartásról további információk az alábbi linkeken olvashatók:

Személyes ügyfélszolgálat | SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.

Telefonos ügyfélszolgálat - nyitva tartás | SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.

A várakozás elkerülése érdekében Személyes ügyfélszolgálatunkra időpontfoglalás az alább linken történhet: https://app.signal.hu/IdopontFoglalas/IdopontFoglalas.aspx

Ügyfélszolgálatunkon szájmaszk használata kötelező

2021. november 22.

Személyes ügyfélszolgálatunkon 2021. november 22-től a szájmaszk használata kötelező, a nyitvatartásáról itt találl naprakész információt.

Időpontfoglalás a várakozás elkerülése érdekében: https://app.signal.hu/IdopontFoglalas/IdopontFoglalas.aspx

Bankszámlaszám változás!

2021. március 31.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. 2021. április 1-től a Raiffeisen Banknál vezetett bankszámlaszámokra várja ügyfelei befizetéseit.

A fenti változás kapcsán kizárólag a banki átutalással fizető ügyfeleinknek van teendője.

Megkérjük az utalással fizető ügyfeleinket, hogy az esedékes díjakat már az új számlára szíveskedjenek utalni. Állandó átutalási megbízás esetén a megbízást módosítani kell a banknál vagy az online banki felületen.

A csekkel, bankkártyával vagy csoportos beszedési megbízással fizető ügyfeleket a változás nem érinti, itt a Társaság megtette a szükséges lépéseket.

Minden ügyfelünket írásban is tájékoztatni fogjuk a változásról, de addig is részletesebb információt megtalálható honlapunkon az alábbi linken: https://www.signal.hu/hu/dijfizetes

Az átállás miatt előforduló esetleges kellemetlenségekért szíves elnézését és türelmét kérjük.

nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03 750x516

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

Euromester

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A németországi SIGNAL IDUNA csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.