Hívjon minket!
nyito.02.01

Életbiztosítás

Személyre szabható életbiztosításainkkal, mindenki megtalálhatja az élethelyzetéhez és pénzügyi igényeihez legjobb biztosítási megoldást.

nyito.02.03

Lakásbiztosítás

Gondoskodjon otthona nyugalmáról! Lakásbiztosítási termékeink segítségével biztosíthatja lakását vagy családi házát, ingóságait és akár otthoni vállalkozását is.

nyito.02.02

Gépjárműbiztosítás

A kötelező felelősség-biztosításon kívül érdemes felkészülni más káreseményekre is pl. autólopásra, koccanásra, természeti károkra. Válassza partneréül a kárrendezési és szolgáltatási kategóriákban egyaránt győztes SIGNAL IDUNA Biztosítót.

nyito.02.04

Vállalkozóknak

Több, mint 100 éves tapasztalat és a kihívásoknak való folyamatos megfelelés jellemzi anyacégünket és Társaságunkat. Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a neki megfelelő szolgáltatási kört.

A jel amelyben megbízunk – Ismerjen meg minket!

2017. április 5.

Ismerjen meg minket jobban! Imázs kapányunk keretében szeretnénk meglévő és leendő ügyfeleinknek bemutatni a SIGNAL IDUNA márkát és azokat az értékeket, amelyek ügyfeleink számára a megbízhatóságot és a biztonságot jelentik. Kis filmünket itt tekintheti meg.

 

Ön is szeret játszani? Most egy kvíz játékra invitáljuk Önt. A játékban értékes nyeremények találnak gazdára, és érdekes információkat is olvahat a SIGNAL IDUNA történetéről.Sok szerencsét és értékes időtöltést kívánunk.

A játék az alábbi linken érhető el

 

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2016-ban a SIGNAL IDUNA!

2017. március 10.

A Netrisk.hu második alkalommal rendezte meg az Év Ügyfélbarát Biztosítója közönségszavazást. A szavazásban két kategóriában - a Nagy biztosítók-, és a Kis- és közepes biztosítók kategóriájában – indulhattak a társaságok. A tavaly év végén meghirdetett közönségszavazáson a beérkező közel 40 ezer ügyfélszavazat alapján, a kis- és közepes biztosítók kategóriájában a SIGNAL IDUNA nyerte el „Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2016” díjat.

A szavazás során a meglévő biztosítói kapcsolattal rendelkező ügyfelek nem csupán általános értékelést adhattak az érintett biztosítók működéséről, a kérdések ugyanis külön kitértek az ügyintézésre, az ügyfél-tájékoztatásra, az ügyfélmegtartó képességre és a kárrendezésre egyaránt. Ezek mellett új elemként az adott biztosító termékkínálatának, illetve ügyfélkezelésének fejlődését is véleményezhették a válaszadók.

Az ügyfelek értékeléséből kiderült, hogy egy év alatt is kimutathatóan javult a biztosítók teljesítményének fogyasztói megítélése. Bár a felmérés a teljes biztosítási piacra nem reprezentatív, a közel 40 ezer beküldött válasz mindenképpen irányadó információt közvetít.

 

Előrelátó Program

2017. február 20.

Közép- vagy hosszabb távú céljai eléréséhez, megfelelő pénzügyi alapot szeretne előteremteni? Gondoskodni szeretne nyugdíjas éveiről vagy a gyermeke jövőjéről? Esetleg a jövőben házépítést vagy lakásvásárlást tervez?

Akkor Önnek egy Előrelátó Programra van szüksége.

Mit kínálunk Önnek?

- befektetési lehetőségek széles választékát,

- előre összeállított portfóliókat, ha Ön nem mozog biztonságosan a pénzügyek világában,

- maximális rugalmasságot, hiszen aktuális élethelyzetének megfelelően Ön bármikor befizetéseket helyezhet el eseti számláján, vagy szükség esetén felvehet onnan.

Tudjon meg többet

 

A németországi SIGNAL csoport 1993-ban alapította magyar leányvállalatát a SIGNAL Biztosítót. Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL Biztosító Zrt. 2017 januárjában felveszi a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt teljes nevet. Az új hivatalos nevünk SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.