Facebook Share Image

A SIGNAL IDUNA Biztosító Igazgatósága és Felügyelő Bizottsága

SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. Igazgatóságának tagjai

Csata Dénes

vezérigazgató, az igazgatóság elnöke

Csata Dénes 2018

Csata Dénes 2018. április 1-jétől tölti be a SIGNAL IDUNA Biztosító vezérigazgatói pozícióját, és látja el az Igazgatóság elnöki teendőit. A közgazdász végzettségű elnök-vezérigazgató angol nyelvű MBA oklevéllel, valamint a St. Gallen-i Egyetem üzleti akadémia diplomájával is rendelkezik. Több mint tíz évig a Generali Providencia Biztosító pénzügyi és számviteli vezetőjeként tevékenykedett. 2002. óta dolgozik a SIGNAL IDUNA kötelékében, 2002-től gazdasági igazgatóként, majd 2008-tól az igazgatóság tagjaként vezérigazgató-helyettesi pozícióban. Tárgyalási szinten beszél angolul és németül.

Sisák Ilona

vezérigazgató-helyettes, igazgatósági tag

Sisák Ilona2018

Sisák Ilona 2018. június 1-jétől tagja a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. igazgatóságának. A Budapesti Közgazdasági Egyetem pénzügy szakán szerzett diplomát, majd posztgraduális képzés keretében biztosítási szakközgazdász képesítést. Szakmai pályafutását a Providencia Osztrák-Magyar Biztosítónál kezdte, ahol miután felépítette a viszontbiztosítási területet, annak igazgatója lett. A Generalival történt fúzió után irányítása alá került a vállalati biztosítási terület irányítása is.  2010. óta a SIGNAL IDUNA-hoz történő belépéséig a Magyar Atompool elnöki tisztét is betöltötte. Tárgyalási szinten beszél angolul és németül.

Daniel Kempchen

vezérigazgató-helyettes, igazgatósági tag

Daniel Kempchen2018

Daniel Kempchen 2018-ban csatlakozott a SIGNAL IDUNA Biztosítóhoz és áprilistól tagja az igazgatóságnak. Pénzügyi tanulmányait Németországban a European Business School-ban folytatta. Karrierjét a Generali Vienna Holding leányvállalatainál kezdte, Szófiában, Prágában és Bécsben szerzett szakmai tapasztalatot. 2011-2014. között Budapesten, a SIGNAL Biztosító életalkusz igazgatóságát vezette, majd 2017-ig Dortmundban az utasbiztosítások termékmenedzsmentjét irányította. A német nyelven kívül angolul, magyarul és spanyolul beszél.

A SIGNAL IDUNA Biztosító Felügyelő Bizottsága

A Felügyelő Bizottság a Társaság részvényesének 2018.11.09-i Alapítói Határozata értelmében ellátja az Audit Bizottság feladatait is.

Elnök:

Dr. Stefan Kutz

A Felügyelő Bizottság elnöke, a SIGNAL IDUNA Csoport igazgatósági tagja.

Dr. Stefan Kutz

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagok:

Clemens Vatter- SIGNAL IDUNA Csoport, Igazgatósági tag.

Mark Sigvard Osterloff - SIGNAL IDUNA Csoport, Nemzetközi Divízió vezető.

Hrabovszki László Pál - aktuárius, a Generali Csoport tagvállalatok, volt Igazgatósági tag.

Székely Zoltán - közgazdász, korábbi KPMG Tanácsadó Partner.