Facebook Share Image

SIGNAL IDUNA Biztosító

vezető tisztségviselői

SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. Igazgatóságának tagjai

Csata Dénes József

Vezérigazgató, az Igazgatóság elnöke

Csata Dénes 2018

Csata Dénes József 2018. április 1-jétől tölti be a SIGNAL IDUNA Biztosító vezérigazgatói pozícióját, és látja el az Igazgatóság elnöki teendőit. A közgazdász végzettségű elnök-vezérigazgató angol nyelvű MBA oklevéllel, valamint a St. Gallen-i Egyetem üzleti akadémia diplomájával is rendelkezik. Több mint tíz évig a Generali Providencia Biztosító pénzügyi és számviteli vezetőjeként tevékenykedett. 2002. óta dolgozik a SIGNAL IDUNA kötelékében, 2002-től gazdasági igazgatóként, majd 2008-tól az igazgatóság tagjaként vezérigazgató-helyettesi pozícióban. Tárgyalási szinten beszél angolul és németül.

Sisák Ilona

Vezérigazgató-helyettes, Igazgatósági tag

Sisák Ilona2018

Sisák Ilona 2018. június 1-jétől tagja a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. igazgatóságának. A Budapesti Közgazdasági Egyetem pénzügy szakán szerzett diplomát, majd posztgraduális képzés keretében biztosítási szakközgazdász képesítést. Szakmai pályafutását a Providencia Osztrák-Magyar Biztosítónál kezdte, ahol miután felépítette a viszontbiztosítási területet, annak igazgatója lett. A Generalival történt fúzió után irányítása alá került a vállalati biztosítási terület irányítása is. 2010. óta a SIGNAL IDUNA-hoz történő belépéséig a Magyar Atompool elnöki tisztét is betöltötte. Tárgyalási szinten beszél angolul és németül.

Daniel Wilfried Kempchen

Vezérigazgató-helyettes, Igazgatósági tag

Daniel Kempchen2018

Daniel Wilfried Kempchen 2018-ban csatlakozott a SIGNAL IDUNA Biztosítóhoz és áprilistól tagja az igazgatóságnak. Pénzügyi tanulmányait Németországban a European Business School-ban folytatta. Karrierjét a Generali Vienna Holding leányvállalatainál kezdte, Szófiában, Prágában és Bécsben szerzett szakmai tapasztalatot. 2011-2014. között Budapesten, a SIGNAL Biztosító életalkusz igazgatóságát vezette, majd 2017-ig Dortmundban az utasbiztosítások termékmenedzsmentjét irányította. A német nyelven kívül angolul, magyarul és spanyolul beszél.

A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. Felügyelő Bizottsága

A Felügyelő Bizottság a Társaság részvényesének 2018.11.09-i Alapítói Határozata értelmében ellátja az Audit Bizottság feladatait is.

Elnök

Dr. Stefan Kutz

Dr. Stefan Kutz

 

A Felügyelő Bizottság elnöke, a SIGNAL IDUNA Csoport igazgatósági tagja.

 

 

 

 

 

Tagok

Clemens Vatter - SIGNAL IDUNA Csoport, Igazgatósági tag.

Mark Sigvard Osterloff - SIGNAL IDUNA Csoport, Nemzetközi Divízió vezető.

Hrabovszki László Pál - Aktuárius, Generali Csoport tagvállalatok, volt Igazgatósági tag.

Székely Zoltán - Közgazdász, korábbi KPMG Tanácsadó Partner.

További kiemelt tisztségviselők

Bartáné Csoma Bernadett
Számviteli rendért felelős vezető

Kapusy Péter
Belső ellenőrzési vezető

Szabó József
Vezető aktuárius

Losó Miklós
Vezető kockázatkezelő

Dr. Gubáné Dr. Muhits Andrea
Vezető jogász

Dr. Szeitz Szilvia
Megfelelőségi vezető