Facebook Share Image

Lakossági Ügyfelek

Életbiztosítások | Signal Biztosító

Életbiztosítás

Életbiztosításainkat azoknak ajánljuk, akik gondoskodni szeretnének családjukról, anyagi biztonságukról. Esetleges tragédia, egészségkárosodás esetén enyhíteni szeretnének a családjukra háruló anyagi terheken.

Nyugdíjbiztosítás | Signal Biztosító

Nyugdíjbiztosítás

Legyen előrelátó, gondoskodjon nyugodíjas éveiről!

Válasszon olyan megtakarítási formát, mellyel optimális pénzügyi tartalékot képezhet a jövőbeni nyugodt éveire .

Baleset doboz

Balesetbiztosítás

Egészséges előrelátás – a család biztonságáért!

Baleset sajnos bárkit, bárhol, bármikor érhet. Egy balesetre nem lehet felkészülni és legtöbb esetben a legnagyobb biztonsági intézkedések ellenére is megtörténhet A SIGNAL IDUNA Biztosító ügyfeleként akkor sem marad egyedül a bajban, ha bármely előre nem látható körülmény folytán mégis baleset érné Önt.

Lakásbiztosítások | Signal Biztosító

Lakásbiztosítás

Mindenütt jó, de legjobb otthon!

Az otthonteremtés jelenti életünk legnagyobb anyagi beruházását. A hosszú évek munkájával felépített egzisztenciánk, megszerzett értékeink biztonságát nem szolgáltathatjuk ki a véletlen szeszélyeinek. Ismerje meg a SIGNAL IDUNA Biztosító lakásbiztosítási konstrukcióit!

Építés -szerelésbiztosítás | Signal Biztosító

Építés- szerelésbiztosítás

...hogy biztosan felépüljön a háza!

Magánszemélyek részére, új építésű családi ház, társasház, vagy lakás építtetése esetén.

Gépjármű doboz

Gépjárműbiztosítás

Az Ön igényeihez igazodva!

A SIGNAL IDUNA Biztosító gépjárműbiztosításait több mint százezer ügyfél választotta a megbízható szolgáltatásunknak köszönhetően. Kínálatunkban megtalálja az autója és az Ön igényeihez legjobban igazodó szolgáltatást.

Utas doboz

Utasbiztosítás

Utazzon biztonságban!

Az utazások kapcsán leggyakrabban a pihenés, kikapcsolódás és szórakozás jut eszünkbe, a veszélyforrásokra nem gondolunk, annak ellenére, hogy egyre több a külföldön történt baleset, káresemény. Az idegen környezetben eltűnt csomagok, iratok, hirtelen kialakult betegségek és balesetek nem csupán a kikapcsolódást ronthatják el, de jelentős anyagi kiadással is járnak. Ismerje meg utasbiztosításainkat!

Hozamszamoló

Hozamszámoló

Online ügyfélszolgálat | Signal Biztosító

Távértékesítés és online azonosítás