Facebook Share Image

Felhasználási feltételek

Köszönjük érdeklődését, hogy felkereste honlapunkat.

  • A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. mindent megtesz a honlapon közzétett adatok, információk aktualizálásáért, pontosságáért, azonban ezekért felelősséget nem vállal. A SIGNAL IDUNA Biztosító honlapján található adatok és információk kizárólag a figyelem felkeltését és információs célokat szolgálnak, ezért kérjük, hogy üzleti döntéseinek meghozatala előtt mindenképpen kérjen közvetlen felvilágosítást biztosítónktól, annak érdekében, hogy az esetleges félreértések elkerülhetőek legyenek.
  • A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. nem vállal felelősséget azokért a károkért, amelyek a honlapon közölt adatok, információk esetleges pontatlanságából vagy hibájából, illetve ezekből levonható alaptalan következtetésekből, avagy a honlappal működési zavaraiból, vagy az általa közölt adatok illetéktelen személy által történő megváltoztatásából, információtovábbítási késedelemből, vonal- vagy rendszerhibából, számítógépes vírus által okozott károkból származnak.
  • A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt honlapjának tartalma, a szövegek, az ábrák, képek a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. szerzői jogi védelme alatt állnak, ezért a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt előzetes, írásos hozzájárulása szükséges minden, a honlapról származó tartalom bármiféle publikációban, prezentációban való szerepeltetéséhez, nyilvánosságra hozatalához, sokszorosításához, másolásához, terjesztéséhez.
  • Tájékoztatjuk, amennyiben egy link révén valamely másik weblapra kerül át, annak tartalma felett nincs ellenőrzésünk, ezért ezekkel kifejezetten nem azonosulunk, és azok tartalmával kapcsolatban minden felelősséget elhárítunk.

A www.signal.hu a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. hivatalos honlapja.

Felelős szerkesztő: SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. Kommunikációs és Marketing Osztálya

Üzemeltetés: SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. Informatikai Főosztálya

Web-dizájn: Shiwaforce.com

Információt kérhet a weboldal tartalmával kapcsolatban:
Levélben: 1519 Budapest, Pf.: 260
E-mail: marketing@signal.hu
Telefonon: 06 1 458 4200