Facebook Share Image

Vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás

Vállalati vagyon- és felelősségbiztosítás | Signal Biztosító

Kiemelt ajánlatunk

SIGNAL EUROMESTER vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás szakma specifikus kínálata

A SIGNAL EUROMESTER vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás kifejezetten a mikro-, kis- és középvállalkozók biztonságának megteremtésére kínál ideális megoldást. A vállalkozások részére kifejlesztett biztosításunkat szakmákra és azok speciális kockázataira szabva kínáljuk ügyfeleinknek.

Vállalati vagyonbiztosítás | Signal Biztosító

Vállalkozói vagyonbiztosítás

Kiemelten a kis- és középvállalkozások számára

Egy vállalkozás működésének kulcsfontosságú elemei a gépek, termelőeszközök, vagyonértékek. Ezért is fontos ezek védelme valamint egy esetleges kár bekövetkezésekkor a biztos háttér megléte.

Vállalati felelősségbiztosítás | Signal Biztosító

Felelősségbiztosítás

Kis- és középvállalkozások számára

Az elmúlt években egyre nő a felelősségbiztosítások iránti igény, ami annak köszönhető, hogy a vállalatok felismerték a tevékenységükkel járó kockázatokat, illetve azok kezelésének szükségességét. Felelősségbiztosítási konstrukciónk a modern szemléletű vállalkozásoknak kínál megfizethető és a piac kihívásaihoz igazodó, valódi megoldást.

üzleti koncepcio alulbiztositottsag

Vizsgálja felül céges biztosítását!

 

Az elszabadult infláció, a megnövekedett építőipari anyagárak és kivitelezési költségek, a termelési eszközök beszerzése minden iparágban komoly kihívások elé állítja a vállalkozásokat. Az alulbiztosítottság révén ezek a hatások a cégek pénzügyi biztonságát is veszélyeztetik.

Géptörés biztosítás | Signal Biztosító

Géptörés

Vállalkozói vagyonbiztosítás

A vállalkozások sikeréhez elengedhetetlen a megfelelő géppark és annak stabil, megbízható működése. Egy váratlanul fellépő technikai hiba, vagy akár a gépek teljes megsemmisülése hatalmas anyagi terhet ró egy vállalatra. Ezért igazán fontos, hogy a termeléshez szükséges technikai eszközök biztosítási védelem alatt álljanak.

Építés-szerelés biztosítás | Signal Biztosító

Építés-szerelés biztosítás

Vállalkozói vagyonbiztosítás

A SIGNAL IDUNA Biztosító építés-szerelés biztosítása az építkezések nemzetközi sztenderdeknek megfelelő, összkockázatú biztosítási terméke. Biztosítási védelmet nyújt minden olyan dologi kárra és harmadik félnek okozott felelősségi kárra, amelyet a biztosítási feltétel kizárásai nem tartalmaznak.

Belföldi szállítmánybiztosítás | Signal Biztosító

Belföldi szállítmánybiztosítás

Vállalkozói vagyonbiztosítás

A szállítás sohasem kockázatmentes. Országszerte, nap mint nap különféle értékes áruszállítmányok haladnak céljuk felé. Biztosítsa rakományát, hogy az előforduló veszélyek helytelen megítélése ne okozzon súlyos pénzügyi problémát!

Kárrendezés

Kárrendezés

Intézze akár otthonról biztosítási szerződéséhez kapcsolódó kárbejelentését! Az internetes kárbejelentés egyszerű és gyors, így kényelmesen lebonyolítható a SIGNAL IDUNA Biztosító online felületén!