Facebook Share Image

Személyes ügyfélszolgálat

Központi irodánk normál, illetve rendkívüli nyitva tartása, időpontfoglalás, értékesítési pontjaink és partnereink

Központi ügyfélszolgálat

A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. központi ügyfélszolgálatának címe:

1123 Budapest, Alkotás utca 50. (Alkotás Point irodaház, B épület, földszint)

Nyitvatartás

 

Hétfő 8:00-20:00
Kedd-Péntek 8:00-16:00

Az időpontfoglalásnál található idősáv az ügyintézési idő hosszára vonatkozik, így kérjük ügyfeleinket, a kezdő időpontra érkezzenek, hogy az ügyintézésre - az Önök kényelmének érdekében - megfelelő idő álljon rendelkezésre.
Például 10:00-10:30 között idősáv esetén 10:00 órára várjuk kedves ügyfeleinket.

Ügyeik gyors és kényelmes intézésére, a károk bejelentésére az online ügyfélszolgálatunkat (www.signal.hu/hu/online-ugyfelszolgalat), illetve az emailes (info@signal.hu) vagy a telefonos (06 1 458 4200) elérhetőségünket ajánljuk. Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre, megértésüket köszönjük.

MunkanapokNyitvatartás
hétfő
8:00-20:00
kedd 8:00 -16:00
szerda 8:00- 16:00
csütörtök 8:00- 16:00
péntek 8:00 -16:00

Ügyfélszolgálatunk rendkívüli nyitvatartása

Rendkívüli nyitvatartás

Időpontfoglalás

A várakozás elkerülése érdekében és a személyes ügyintézés megkönnyítéséhez előzetes időpontfoglalást biztosítunk. Kérjük, hogy fogyatékkal élő mozgáskorlátozott és látás-, illetve hallássérült Ügyfeleink az Időpontfoglalás menüpontban előzetesen jelezzék személyes ügyintézésre vonatkozó igényüket a zavartalan és kényelmes kiszolgálás érdekében. Kérjük az időpont foglalásnál vegyék figyelembe rendkívüli nyitvatartásunkat is, az alábbiak alapján:

Rendkívüli nyitvatartás

Időpontfoglalás személyes ügyfélszolgálatunkra

Értékesítési pontjaink és Banki partnereink

A Google térképes alkalmazás segítségével megkeresheti az Önhöz legközelebbi értékesítési irodánkat és Banki partnereink elérhetőségeit. A legördülő menüből válasszon megyét, illetve kontaktpontot, így megjelenik a keresett iroda vagy Banki partner címe, telefonszáma, e-mail elérhetősége.

Értékesítési pontunk bármelyikében tud szerződéskötést kezdeményezni, viszont felhívjuk figyelmét, hogy ezek az irodák ügyfélszolgálati tevékenységet nem látnak el, meglévő szerződéssel kapcsolatos ügyintézéssel kérjük, keressék fel központi ügyfélszolgálatunkat! Az értékesítési pontoknak nincs nyitvatartási ideje. A bejelentkezés előzetes telefonos egyeztetés alapján történik.

A SIGNAL IDUNA Biztosító értékesítési irodái