Facebook Share Image

Év Biztosítója 2016

Mind Szolgáltatás, mind Kárrendezés kategóriában a SIGNAL az első helyezett

A ügyfélszavazatok alapján két kategóriában is a SIGNAL végzett az első helyen, mellyel sikerült megvédeni a tavalyi nyertes címünket, valamint azt, hogy a díj fennállása óta minden évben dobogós helyen végeztünk.

Idén ötéves jubileumához érkezett a Biztositas.hu által elindított „Év Biztosítója” szavazás újkori története. A szavazás keretében az evbiztositoja.hu oldalon keresztül mondhatták el véleményüket az ügyfelek a hazai vagyon- és kötelező gépjármű-felelősségbiztosításokat kínáló biztosítókról, illetve idén először szavazhattak az „Év Utazási Biztosítójára” is. A biztosítókat idén is szolgáltatási és kárrendezési gyakorlatuk alapján ítélték meg a szavazók. Míg a szolgáltatás kategória a szerződéskötést, a csekkek, a kötvények biztosítók általi kiküldését, vagyis a biztosítások károk nélküli kezelését jelentette, a második kategória kizárólag a károk rendezésére koncentrált.

Az eredmények alapján elmondható, hogy tovább nőtt az ügyfelek átlagos, biztosítókkal szembeni elégedettsége. Míg 2015-ben átlagosan 8 pontot kaptak a biztosítók ügyfeleiktől (a lehetséges 10-ből), idén ez a szám már 8,5 pontra emelkedett. A javulás a kárrendezés és a szolgáltatás tekintetében egyaránt megfigyelhető volt.

A legjobbnak ítélt vagyon- és felelősségbiztosítók között első helyen végzett a SIGNAL Biztosító, a szolgáltatási és a kárrendezési kategóriát egyaránt megnyerve. Az Év Utazási Biztosítója pedig a Colonnade (korábbi nevén QBE-Atlasz) Biztosító lett.

Köszönjük Ügyfeleink bizalmát, melyet Társaságunknak szavaztak meg az idei megmérettetésen is. Számunkra ez egyrészt nagyon nagy megtiszteltetést jelent, de ugyanakkor kihívás is, hiszen szeretnénk ennek a felénk mutatott bizalomnak maximálisan eleget tenni, teljes mértékben kiérdemelni. Folyamatainkat igyekszünk továbbra is az Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva folyamatosan javítani, fejleszteni, hogy a jövőben is olyan szolgáltatásokat nyújthassunk, amelyek minősége mellett méltán mondhatjuk: kiérdemeltük ezt a díjat.