Facebook Share Image

Találkozzunk a Budapest Futófesztiválon!

Tematikus Hírek / Család

SIGNAL már több mint 10 éve a Budapest Futófesztivál kiemelt támogatója. A mozgáscentrikus életmód mellett tesszük le mi is a voksunkat, hiszen több mint 20 kollégánk vállalta, hogy indul a meghirdetett távok valamelyikén.

A SIGNAL támogatásával szeptember 25-én, vasárnap ismét megrendezésre kerül a hagyományos NATO Futás. Emlékezetes és minden eddiginél izgalmasabbnak ígérkező útvonal várja a résztvevőket.

A korábbi évektől eltérően idén a verseny a Duna budai partján marad. A Vérmezőről indulva, az Alagúton át a folyó mentén haladva Budapest legszebb és legromantikusabb területeit érinti. A Vízivárosból a mezőny ismét a folyót követi, immár lefelé és a Tabánnál fordul vissza, hogy aztán a Királyi Palotát érintve kapaszkodjon fel a Várnegyed csaknem legmagasabb pontjára, próbára téve a futók tartalékolt erejét az utolsó két kilométeren és megérkezzenek a Vár ódon és méltóságteljes hangulatába.

A verseny célterülete stílusosan a Kapisztrán téren, a Hadtörténeti Múzeum előtt lesz. Innen néhány lépésnyire található fővárosunk leglátogatottabb helye, a Mátyás templom, szomszédságában a Halászbástya, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik. De a Várnegyed körös-körül gyönyörű panorámát kínál, míg a célpontban további rendhagyó programok várják az idelátogatókat.

NATO Futás

A SIGNAL Biztosító támogatóként kitelepül a helyszínre és több mint 20 kollégánk vállalta, hogy színeinkben végigfutja a kijelölt távot. Sátrunkban helyet adunk a Csodalámpa Alapítvány kívánság-koordinátorainak is, hogy a súlyosan beteg gyerekek javára gyűjthessenek adományokat. A közhasznú alapítvány célja az életet veszélyeztető betegségben szenvedő 3 és 18 év közötti gyerekek egy-egy saját kívánságának teljesítése, mellyel megtörhető a hosszú kezelések keserű rutinja, gyerekben, szülőben, ismét kitágul a betegszobára beszűkült világ és új remények születnek a "képtelen, lehetetlen" kívánság megvalósulásának élményével.

A Futófesztivál szervezői rengeteg érdekes programmal várják a látogatókat, mint például táncbemutatók, interjúk olimpikonjainkkal, a Magyar Honvédség Központi Zenekarának koncertje, drónbemutató és még sok más. Látogasson ki a Budapest Futófesztiválra, töltsön el egy kellemes napot a sport jegyében és várjuk Önt a SIGNAL-sátorban is, ahol kis ajándékokkal kedveskedünk.

2016.09.22.