Facebook Share Image

Cégvezető vagy? Akkor ez neked szól!

Tematikus hírek / Vállalkozó

Ha az a célod, hogy felelősséget vállalj munkavállalóidért és a szeretteiért, ha balszerencse történik velük, gondold át a csoportos balesetbiztosítást!

osszefogas-web

Miért éri meg balesetbiztosítást nyújtanod béren felüli juttatásként?

A béren felüli juttatásoknak számos formája elérhető Magyarországon. Érdemes megvizsgálni, hogy milyen pénzen túli bónuszt válassz alkalmazottaid számára, ugyanis a döntésed más-más pszichológiai akkordot üt meg a munkáltatóidban. A fizetésére alapvetésként tekint a munkavállalód, így ha motiválni szeretnéd a jobb teljesítményre, az egyik legjobb módszer, ha pénz mellett egyéb juttatásokkal is honorálod a szorgalmát.

Mindenki olyan munkahelyen érzi jól magát, ahol megbecsülik és gondoskodnak róla. Ennek a gondoskodásnak a kifejezésére jó megoldás a biztosítás, hiszen olyan élethelyzetekben nyújt segítő kezet, amikor alkalmazottadnak a legnagyobb szüksége van rá. Emellett a munkavállaló látja, hogy a munkáltatója - vagyis te - felelősséget érez iránta.

Ha az a célod, hogy felelősséget vállalj munkavállalóidért és a szeretteiért, gondold át a csoportos balesetbiztosítást!

A csoportos balesetbiztosítás előnyeit az alábbi felsorolásban gyűjtöttük össze neked:

  • Teljes körű baleset-, és betegségbiztosítási védelem a csoport minden tagjának
  • Gyors anyagi segítség baleset vagy tragédia esetén
  • Non-stop védelem: a nap minden órájában és a világ összes országában fedezetet nyújt a csoport tagjai részére.
  • Testre szabott biztosítási csomag
  • Szabadon választható szolgáltatások
  • Kedvező díjak

SIGNAL csoportos balesetbiztosítások