Facebook Share Image

 

Ne bízza a szerencsére

vállalkozása és otthona

biztonságát!

Tisztelt Hölgyem/Uram!

 

Amennyiben Ön a Cukrász Ipartestület tagja, szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy vagyontárgyait a legnagyobb biztonságban tudhassa. Az alábbi tájékoztatóval figyelmébe ajánljuk a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. Vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítását és lakásbiztosítását, melyek az Ön igényeinek megfelelően alakíthatók.

Ha felkeltettük érdeklődését és szeretne díjkalkulációt kapni, kérjük, töltse ki az igényének megfelelő Díjkalkulációs adatlapot, melyet az oldal alján, a Kapcsolódó dokumentumok között talál. A kitöltött adatlapot kérjük, küldje el az iposzajanlatok@signal.hu email címre. Kollégáink felvesizik Önnel a kapcsolatot. A díjkalkuláció ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár.

 

cukrász10%cukrász ikon

 

CUKRÁSZATOK ÉS PÉKSÉGEK SZAKMASPECIFIKUS FEDEZETEI

 

Kiemelt partnereiknek tekintjük a klasszikus pékségeket és cukrászatokat csakúgy, mint saját termékes reggeliző helyeket, tejivóvat, vagy desszertcsokoládét előállító manufaktúrákat.

2.2.1.2.5._Cukrászok és pékek765x307

 

MILYEN KÁROKRA NYÚJTUNK FEDEZETET AZ ÖN VÁLLALKOZÁSA SZÁMÁRA?

 

Hűtött áruk: biztosítható a hűtő- vagy fagyasztó berendezésekben tárolt áruk, készletek biztosítási esemény következtében történő megromlása.Üvegkárok: az üvegbiztosítás fedezete külön díjfizetés nélkül kiterjed a különleges üvegekre, mérettől függetlenül (pl. üvegpult, biztonsági üveg, tükör, speciális üvegezés, üveg építőelemek, cég- és reklámtábla, akváriumok üvegezése, stb.).Elfolyt víz záradék: megtérítjük a csőtörés következtében igazoltan elfolyt víz költségét is.Épületgépészet betöréses lopásra: amennyiben egy esetleges betörés során leszerelik épületgépészeti berendezéseit (pl. radiátort, kazánt, vízcsapot, stb.), ebben az esetben is kártérítést nyújtunk
Ételmérgezés: a termékfelelősség-biztosítás fedezetet nyújt az ételmérgezéssel okozott károkra isVandalizmus: megtérítjük a kárát, ha megrongálják az épületét, berendezéseit.Elektronikus berendezések és készülékek biztosítása: a vállalkozása számára fontos, értékes elektronikus berendezéseire is kiterjeszthető a biztosítási fedezet (pl. kezelési hiba, gondatlanság, törés, rövidzárlat, stb.).Járulékos költségek: biztosíthatók az oltás és mentés, rom- és törmelékeltakarítás, takarítás, deponálás, szét- és összeszerelés költségei is
Lakás ikon zöld

 

 

ISMERJE MEG LAKÁSBIZTOSÍTÁSUNKAT!

 

1.4.1._Otthon475x275

Életünk egyik legnagyobb anyagi befektetése a saját otthon megteremtése. Otthonunk a kiindulási és érkezési pont életünkben, a meleg családi fészek, ahol biztonságban szeretnénk tudni mindazt, ami értékes számunkra.

Egy káresemény esetén azonban, akár néhány perc alatt, egy élet munkája válhat semmivé. A káresetek egy része sajnos kivédhetetlen, de ha már megtörtént a baj, akkor egy meg­felelő lakásbiztosítás anyagi segítséget nyújthat.

 

Cukrász lakás 10%

 

 

 

 

TUDTA?

A statisztikák szerint 2021-ben több mint 7000 lakástűz történt? Ez több mint 125 ezer négyzetméternyi otthon leégését jelentette Magyarországon*. De ha a lakásbetörések számát nézzük, vagy a csőtörés, csőrepedés által keletkezett károkat, akkor azok is jelentős, akár milliós nagyságrendű károkozást jelenthetnek. És akkor még nem beszéltünk az extrém időjárás okozta károkról…

vdsz szöveg2

 

 

Elsősorban azon, hogy ha otthona, vagy értéktárgyai megsemmisülnek, vagy ha értéktárgyaiban kár keletkezi, biztosítás nélkül, saját erőből, újra elő tudja-e teremtetni egy élet munkáját? Ha a kérdésre adott válasza NEM, akkor bízzon bennünk, és mi segítünk Önnek kiválasztani az igényeinek megfelelő biztonságot.

Otthon fejlécvdsz szöveg

 

 

Mert lehet, hogy biztosítása már elavult és egy káresemény esetén nem nyújt megfelelő fedezetet, az elszenvedett veszteségek pótlására. Ha más biztosítónál van lakásbiztosítása, akkor is érdemes díjkalkulációt kérnie, hiszen Önnek ez nem jár semmilyen kötelezettséggel és költséggel, de egy kedvezőbb ajánlattal akár biztosítási költségeit is csökkentheti és biztonságát is tovább növelheti.

VDSZ napelem

 

 

napelem_web.jpgEgyre több magyar háztartás telepít napelemeket a környezettudatosság, és a hosszú távú megtakarítások céljából. Ha Ön is rendelkezik már napelemmel, vagy még csak fontolgatja a telepítést, netán indult a napelem pályázatokon és nyer, fontos a biztosítás kötése, hiszen az egyre gyakoribbá váló extrém időjárás, jelentős összegű károkat okozhat napelemeiben is.

 

 

Kérjük, szánjon egy pár percet élete legnagyobb anyagi befektetésre - az otthonára - és kérjen mielőbb díjkalkulációt biztonsága érdekében.

Ehhez nem kell más tennie, mint az oldal alján lévő Kapcsolódó dokumentumok alatt kiválasztania az Ön igényeinek megfelelő Díjkalkulációs adatlapot. Az adatlapot kitöltés után kérjük küldje el az iposzajanlatok@signal.hu email címre. Kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

A díjkalkuláció készítése ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

 

*Forrás: Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóság

Kapcsolódó dokumentumok

Dokumentumtár 1300x

Díjkalkulációs adatlap Vagyonbiztosítás

Díjkalkulációs adatlap Lakásbiztosítás