Facebook Share Image

Üzleti karrier

Építse fel üzleti karrierjét nálunk!

Meggyőződésünk, hogy sikereink alapja a minőségi szolgáltatás, innovatív és megfizethető termékek, mindez magas szintű ügyfélkiszolgálással párosítva. E célok elérésében pedig az egyik legfontosabb tényező, a humán erőforrás, az ember.

  • folyamatos fejlődési lehetőség
  • rugalmas és kötetlen munkavégzés
  • kiváló csapatszellem

Társaságunk

A SIGNAL kompozit biztosítóként működik a hazai piacon és fejlődése töretlen volt az elmúlt 22 év alatt. Ügyfeleinek száma megközelíti a félmillió főt, 2014. évi díjbevétele pedig meghaladja a 23 milliárd forintot, amely alapján bekerült a 10 legnagyobb biztosítótársaság közé.

Szolgáltatásunk

Kompozit biztosítóként teljes körű biztosítási szolgáltatásokat nyújtunk mind a lakossági ügyfelek, mind a vállalkozások számára az élet-, a baleset-, a vagyon- és a gépjármű-biztosítások területén. Szolgáltatásaink nemcsak a SIGNAL üzletkötői munkatársai, hanem számos neves alkusz partnerünk, valamint a velünk szerződésben álló takarékszövetkezetek révén is elérhetők.

Karrier

Ambiciózus terveinkhez és a piac folyamatos kihívásaihoz igazodva alapvetően minden területre felkészült, elkötelezett és együttműködésre képes munkatársakat keresünk. A pozitív gondolkodás lehetővé teszi a fejlődést, az új ismeretek befogadását és a csapatban történő munkavégzést egyaránt. Az ügyfélközpontú szemlélet elengedhetetlen, hiszen az egész biztosító működésének ez az alapja, az ügyfeleik bizalmából élünk.

Önálló, kötetlen, ugyanakkor felelősségteljes munkát keres?

Amennyiben értékesítési pozíciók érdeklik, írjon nekünk az allas@signal.hu címre.