Facebook Share Image

Pálfalvi Zsuzsanna

Munkatársi interjúk / Cégünknél 1993.07.15-én kezdett

"Mindig úgy éreztem, hogy támogatást kapok és maximális rugalmasságot, akár a családomról volt szó, akár rólam, akár arról, hogy szakmailag fejlődjek."

Pálfalvi ZsuzsannaZsuzsa 1993. 07. 15-e óta dolgozik a SIGNAL IDUNA-nál. Ez az első munkahelye. BOI-t végzett, biztosítási ügynök és biztosítási ügyintéző. Időközben pedig egy főiskolát is elvégzett.

Amikor ’93-ban felvettek a SIGNAL-hoz, életbiztosítási és balesetbiztosítási területen asszisztensként dolgoztam. Aztán nemsokára megszülettek a lányaim. GYES-ről visszatérve az alkusz igazgatóságra kerültem és alkuszkiszolgálóként segítettem a biztosítási alkuszok munkáját. Ez egészen 2018. májusig tartott. 2018 májusától pedig vezérigazgató-helyettesi asszisztenséként dolgozom.

Ezek szerint a cég támogató az Édesanyákkal szemben?

Teljes mértékben. Ugyan nem ugyanabba a munkakörbe kerültem vissza ahonnan távoztam, de biztosítottak helyet számomra egy új területen. Ez talán jó is volt, hiszen új dolgokat tanulhattam és új emberekkel ismerkedhettem meg. Amikor visszatértem dolgozni 6 órában dolgozhattam, így nem kellett idegeskednem azon, hogy hogyan tudom megteremteni az egyensúlyt a munka és a családom között.

Hogy kerültél a SIGNAL IDUNA-hoz?

A technikum ahová jártam már biztosítás szakirányos volt. Sőt a családomban már volt, akinek volt munkakapcsolata biztosítóval. Így szinte egyértelmű volt a választás, hogy biztosítónál dolgozzak. Az, hogy miért éppen a SIGNAL IDUNA? Ez már a véletlen műve volt…

Mi a legfontosabb ami ennyi ideje itt tart téged?

A csapat, a munkatársaim. Ez nem egy tipikus arctalan multi cég. Inkább családias a légkör. Itt mindenki ismer mindenkit. Éppen ezért talán segítőkészebbek is vagyunk egymással. Természetesen, mint minden munkahelyen itt is vannak stresszesebb időszakok. De mivel szeretem a munkám, nem tűnik fel ez sem. Sok embernek az is stresszt jelenthet, hogy az újdonságokkal hogyan tud majd megbirkózni a munkája során. Szerencsére folyamatosan vannak képzések, így mindenki igénye szerint tud ezeken részt venni és fejlődni.

Miért ajánlanád másoknak, hogy itt dolgozzanak?

Velem mindig jó dolgok történtek itt. Mindig úgy éreztem, hogy támogatást kapok és maximális rugalmasságot, akár a családomról volt szó, akár rólam, akár arról, hogy szakmailag fejlődjek. Itt nem kell félni a multik „kegyetlen” világától, itt megbecsülik egymást az emberek.

SIGNAL IDUNA karrier