Facebook Share Image

 

Elektronikus

kommunikáció -

Nyereményakció!

Meghosszabbítva

2024. április 30-ig!

Váltson elektronikus kommunikációra!

Nyereményakció - meghosszabbítva 2024. április 30-ig!

Szeretné, ha a papírmentes kommunikációval nem csak időt spórolna és védené a környezetét, de még a családi bevásárlásba is segítséget kapna?

Nincs más dolga, mint 2024. január 15. és 2024. április 30. között elektronikus kommunikációra váltani (regisztrálni az Ügyfél Dokumentumtárba) és ezzel máris részt vehet nyereményakciónkban, ahol megnyerheti a

20 db 50 000 Ft-os LIDL Ajándék utalvány egyikét!

Ekomm nyereményakció kép2_475x

Miért jó Önnek az elektronikus kapcsolattartás?

  • Mert nem kell értékes idejét a postán töltenie a sárga csekk feladásával, így azt családjával, barátaival vagy akár kedvenc hobbijával töltheti.
  • Mert az elektronikus kommunikáció gyors, kényelmes és díjmentes.
  • Mert nem kell figyelnie postaládáját, hiszen biztosítással kapcsolatos dokumentumait elektronikus úton fogja megkapni.
  • Mert támogatja környezetét, hiszen nem kell éves szinten 15,5 millió fát kivágni a felesleges papírfogyaszatás miatt és így a globális felmelegedés kedvezőtlen hatásai ellen is tehet.

Mit kell tennie, hogy Ön lehessen az egyik szerencsés nyertes?

Regisztráljon* az Ügyfél dokumentumtárba 2024. január 15. és 2024. április 30. között és máris részt vehet a nyereményjátékba, amennyiben vállalja, hogy a fizetési módja automatikusan átutalásos lesz.

Fontos! Ha több szerződéssel is rendelkezik Társaságunknál, minden szerződéshez külön regisztrációt kell elindítania. Amennyiben több szerződéssel regisztrál, nagyobb eséllyel indulhat a sorsoláson.

 

regisztráció

 

 

*Az Ügyfél dokumentumtár igénylés szerződés/kötvényszámonként regisztrálható. Érvényes regisztrációnak, csak a befejezett regisztráció számít.

Sorsolás: 2024. május 22-én!

További részleteket a Kapcsolódó dokumentumok között, a nyereményakció szabályzatban olvashat.

 

 

Váltson elektronikus kommunikációra!