Facebook Share Image

 

Segítség titkosított

tartalom

letöltéséhez

 

Html vagy link megnyitása emailből

sd laptoplány 475x

A titkosított tartalomhoz az e-mailben található, erre utaló Titkosított tartalom letöltése gomb megnyomásával és a HTML formátumú melléklet megnyitásával férhetnek hozzá.

A levelek titkosított mellékletét 30 napig van lehetőség letölteni a regisztrációs folyamatot követően.

A titkosítás feloldása után a PDF formátumú mellékletet letölthetik a saját digitális eszközeikre (pl. számítógép, mobiltelefon), hogy azokhoz a későbbiekben is bármikor hozzáférhetnek.

Technikai beállítások

A böngésző alapú levelezőrendszerek (pl. Gmail, Hotmail, Indamail, Freemail) a titkosított melléklettel rendszer által küldött levelet levélszemétnek (spamnek) minősítheti, így ha nem találja a Beérkező levelek között a kezdeti jelszót tartalmazó levelet az alábbiakat teheti:

 • Gmail fiók esetén
  - Jelentkezzen be a Gmail felületére, majd navigáljon a beállításokra (jobb oldaltfelül a fogaskerékre kattintva lenyitható a menü, ott válassza ki a „Beállítások” pontot).
  - Kattintson a Beállítások oldalon a „Szűrők” almenüpontra és hozzon létre egy új szűrőt az „Új szűrő létrehozása” szövegre való kattintással.
  - A „Szűrő” fejlécű ablakban feladónak adja meg a „@signal.hu”-t és a „Szűrő létrehozása keresés alapján” funkciót használva a „Soha ne legyen spam” lehetőséget válassza ki majd a a „Szűrő létrehozása” gombot használva hozza létre a szűrőt
 • Hotmail fiók esetében
  A Hotmail szolgáltatása alapértelmezetten letiltja az adatvédelem miatt a rendszerünk által küldött mellékletet, így azt nem tudja letölteni. A probléma megoldásához a következő lépéseket javasoljuk:
  Lépjen be postafiókjába és nyissa meg levelünket majd a levél fejléce alatt látható sárgára színezett, felkiáltójellel ellátott téglalapon megjelenő „Az adatvédelem érdekében a mellékletek le lettek tiltva” felirat alatt látható lehetőségek közül válassza a „Mindig mutassa az xyz@signal.hu-címről érkező tartalmakat” lehetőséget.
 • Outlook Express Internet Explorer böngészővel (Microsoft Windows XP).
  Amennyiben Outlook Express vastag levelezőkliense és Internet Explorer böngészője van, az alapértelmezett beállítások nem teszik lehetővé a titkosított levél elérését, mert a rendszer letiltja a mellékletet.  Az eléréséhez az alábbiakat szükséges megtenni indítsuk el az Outlook Express programot és az „Eszközök” menüpont lehetőségei közül válasszuk ki a „Beállítások” pontot és a megjelenő Beállítások ablakban a Biztonság pont alatt a „Gyanús mellékleteket ne lehessen megnyitni, se menteni” pont elején látható pipát vegyük ki a jelölőnégyzetből
sd fiatal pár 600x