Facebook Share Image

A gondoskodás gyümölcse

Diákbiztosítási akciónk tavalyi nyertesének, a győri Sün Balázs óvoda életének hosszú ideje részese a SIGNAL, a csemeték nagy része rendelkezik SIGNAL PLUSZ balesetbiztosítással. Ennek a régóta tartó kapcsolatnak egyik oka a sokféle diákbiztosítási csomag, amelyből a szülők könnyedén megtalálják a gyermeküknek legmegfelelőbb tartalmú és díjú szolgáltatást.

A SIGNAL Biztosító 1995 óta, tehát több mint két évtizede részese a győri Sün Balázs Óvoda életének, a mindennapoknak, mely a kölcsönös elégedettség egyik mutatója.

Holle Zsuzsanna, az óvoda vezetője a tervezhetőséget emelte ki, mely véleménye szerint azért nagyon fontos, mert így a szülők a lehetőségeiknek és igényeiknek megfelelő diákbiztosítási csomagot tudják kiválasztani a gyermekük számára. Fontosnak tartja továbbá a személyes és gyors ügyintézést. Egy esetleges káreset kapcsán is gyorsan érkezik Társaságunktól a hathatós segítség.

Az óvoda vezetője kiváló kezdeményezésnek tartja diákbiztosítási akciónkat, melyet a SIGNAL Biztosító minden évben rendszeresen meghirdet. A győri óvoda kiemelkedően nagyarányú biztosítottságával több éve dobogós helyen végez a versenyben. Az intézményben a gyerekek 70%-a rendelkezik diákbiztosítással.

A versenyen elnyert sportszervásárlási utalványokat elsősorban olyan eszközök beszerzésére fordítják, amelyek nagy mértékben hozzájárulnak a gyermekek fejlődéséhez. „A kitartásunk és céljaink továbbra sem változtak; mindenképpen nevezünk az idei tanévre meghirdetett diákbiztosítási versenyen is.” – tette hozzá Holle Zsuzsanna.

A sikeres diákbiztosítási akciónkban azok az oktatási intézmények nyerhetnek sportszerutalványokat, ahol az intézmény összlétszámához képest a legtöbb SIGNAL PLUSZ diákbiztosítást kötik meg.