Facebook Share Image

 

Új vezérigazgató-helyettes

a SIGNAL IDUNA Biztosítónál

Budapest, 2023. július 4.

2023. május 13-tól az Igazgatóság új tagjaként, Békefi Gyula vezérigazgató-helyettes vette át az adminisztrációs, jogi, megfelelőségi, kárrendezési és vállalási területeket Sisák Ilonától, aki öt év után közös megegyezéssel távozott a Biztosító vezérigazgató-helyettesi székéből.

Békefi Gyula szakmai pályafutását a Providencia Osztrák-Magyar Biztosítónál kezdte vagyon kárrendezési területen. Ezt követően Generali-Providencia Biztosítónál, majd Generali Biztosítónál közel 20 évig pénzügyi és számviteli területen operatív vezetői munkakört töltött be.

2019. júniusában csatlakozotta SIGNAL IDUNA Biztosítóhoz, az Adminisztrációs és ügyfélszolgálati főosztály vezetőjeként végzett munkája jelentős változást hozott mind a vállalat belső folyamataiban, mind az ügyfélkapcsolat területén.Kiváló vezetői képességein túl, szakmai felkészültsége és elkötelezettsége is hozzájárul, hogy az új pozícióban helytálljon, biztosítva a magas szintű ügyfélkiszolgálást a SIGNAL IDUNA biztosító ügyfelei számára, immáron három évtizede Magyarországon.

Háttérinformáció
A SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt, a dortmundi és hamburgi székhelyű SIGNAL IDUNA Csoport leányvállalata, amely Németország 10 legnagyobb pénzügyi és biztosítási konszernje közé tartozik. A nagy múltú és tőkeerős SIGNAL IDUNA több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a német és európai piacokon.Kompozit biztosítóként szolgáltatásaink súlypontját a lakossági biztosítások alkotják, de célunk, hogy minden vállalkozási forma megtalálja a számára ideális biztosítási/pénzügyi megoldást. A SIGNAL IDUNA Biztosító immáron három évtizede van jelen Magyarországon.

További információ:
Szűcs Veronika
Kommunikációs és marketing osztályvezető
E-mail: sajto@signal.hu
www.signal.hu