Facebook Share Image

 

Testreszabott megoldások

SIGNAL Blog

Rohanó életvitelünkből adódóan az emberek egyre inkább felismerik az egészségtudatos életmód és a stresszkezelés fontosságát. Sajnos léteznek olyan betegségek, amelyek a legkörültekintőbb életmód mellett is kialakulhatnak, de ugyanígy baleset is bárkivel előfordulhat. Ezekre az esetekre érdemes előre felkészülni, mert megfelelő biztosítással ugyanis komoly anyagi terhet vehetünk le a vállunkról.

A balesetek nemcsak fizikai és érzelmi kihívásokkal, hanem anyagi terhekkel is járnak és a fedezet hiánya miatt sokan elesnek az életmentő vagy életminőséget nagymértékben javító kezelések igénybevételétől. A munkából történő kiesés, a gyógyíttatás költségei negatívan hatnak mind a saját, mint a családunk anyagi biztonságára. Ezekre az esetekre is megoldást nyújthatnak a biztosítások, melyek a biztosítási összeg kifizetésével lehetővé teszik, hogy a beteg rögtön a gyógyulással, az életminőségének javításával foglalkozzon.

A SIGNAL IDUNA statisztikái szerint a három leggyakoribb kártípus balesetbiztosítás esetén a csonttörés, ez teszi ki a balesetbiztosítási kárbejelentések közel 60%-át, a baleseti műtéti térítés, ami közel 27%-ot tesz ki, valamint a kórházi napidíjtérítés, ami a károk közel 12%-a. Ezekre a káreseményekre körülbelül 60 ezer forintot fizet ki a biztosító káronként, ami nagy segítség lehet a bajban.

A TESTRESZABOTT VÉDELEM egy olyan modern, csoportos baleset-, élet- és egészségbiztosítás, amely baleseti csomaghoz köthető, kiegészítő biztosítások választásával teljes körű védelmet kínálhat akár az egész családnak.

Fontos a személyre szabottság
Az alap balesetbiztosítás mellé mindenki saját igényeinek megfelelően választhat életbiztosítási védelmet, nagy értékű diagnosztikai vizsgálatokra vonatkozó kiegészítő biztosítást, illetve daganat diagnosztikára és betegvezetésre szóló kiegészítő egészségbiztosítást.

Ilyen opcionális kiegészítő a kritikus betegségek biztosítása, amely a 34 hazánkban leggyakoribb kritikus betegség esetén nyújt térítést, megkönnyítve ezáltal az életminőség javításához, a felépülés támogatásához, vagy akár a betegség miatti jövedelemkiesés pótlásához szükséges anyagi fedezet előteremtését.

Kifejezetten a rákos megbetegedések esetén nyújthat segítséget a daganatdiagnosztikára és betegvezetésre szóló kiegészítő egészségbiztosítás, amely optimális betegút tervezést, korszerű daganatdiagnosztikai eszközöket, személyre szabott gyógyulási és beavatkozási terv összeállítását teszi lehetővé. A SIGNAL IDUNA partnerénél az Onkomplexnél rövid időn belül végig viszik a teljes kivizsgálást a diagnózisig és kezelési javaslatig. Az időben felállított diagnózis pedig életmentő lehet daganatos betegségeknél, hiszen segítségével nőhet a gyógyulási esély.

Egyszemélyes vállalkozásoknak életbevágóan fontos
Kiemelten fontos a személybiztosítási védelem a mikro- és kisvállalkozások, de különösen az egyszemélyes vállalkozások esetében, ők ugyanis nem engedhetik meg maguknak, hogy akár csak néhány napra is kiessenek a munkából. Gondoljunk csak a grafikusokra, fitnesz edzőkre, fodrászokra, akiknek igen jelentős működési problémát okozhat, ha egy baleset vagy betegség miatt nem tudják ellátni feladataikat.

A SIGNAL Testreszabott Védelem baleset-, élet- és egészségbiztosítása egy komplex biztosítás, amely a leggyakoribb személyes kockázatokra kínál megoldást egy új megközelítést alkalmazva a személybiztosítási védelemben.

Testreszabott védelem