Facebook Share Image

Társaságunknál minden eddigi kárbejelentési rekord megdőlt!

Társaságunknál minden eddigi kárbejelentési rekord megdőlt!

2015. augusztus 19.

A 2015. augusztus 17-én kora este özönvízszerű eső zúdult az országra, és különösen Budapest egyes területeire. Munkatársaink azóta folyamatosan és nagy számban fogadják ügyfeleinktől telefonon és e-mailben a kárbejelentéseket.

Legjellemzőbbek a vagyonkárok, melyeket a vihar és a felhőszakadás okozott a vagyontárgyakban, épületekben, ingóságokban vagy akár a gépjárművekben.
A legtöbb kárbejelentés Budapest területéről érkezik, ahol több mint a kéthavi átlag mennyiségnek megfelelő eső hullott le néhány óra alatt.

Kárszakértőink mindent megtesznek azért, hogy mielőbb eljussanak a károsult ügyfeleinkhez. A bejelentések óriási száma miatt esetenként előfordulhat némi időbeli csúszás, ezért ügyfeleink szíves türelmét és megértését kérjük.

Mit tegyen, ha az Ön ingatlanában/ingóságaiban kárt okozott a vihar?

Először is készítsen digitális fotókat (dátummal ellátva) a káreseményről,

Tegyen meg mindent a kárenyhítés érdekében, és

Mielőbb tegye meg a kárbejelentést.

A még gördülékenyebb ügyintézés érdekében javasoljuk, hogy éljen az online kárbejelentés lehetőségével!

Kárbejelentés

A kárbejelentést követően szakértőnk rövid időn belül jelentkezik a helyszíni szemle időpontjának egyeztetése miatt. A helyszíni szemlén jegyzőkönyv készül, majd kárszakértőnk megállapítja a kártérítési összeget. A kártérítési összeget a kárbejelentést, illetve a szükséges dokumentumok (például az üvegkárok javításáról készült számla) beérkezését követő 15 napon belül az Ön bankszámlájára átutaljuk, vagy postai úton küldjük ki.

Kérjük, hogy a kár bejelentésétől számított 5. munkanapig hagyja változatlanul a kár helyszínét. A károsodott vagyontárgy állapotán csak akkor változtasson, ha az elengedhetetlen a további balesetek, károk elkerüléséhez.

Köszönjük együttműködését!

Gépjármű és vagyon kárrendezés

SIGNAL Biztosító Zrt.