Facebook Share Image

3 SIGNAL IDUNA tipp, hogyan legyünk környezetbarát turisták

Tematikus hírek / Család

Utazás közben rengeteg szemetet termelünk magunk körül, elég csak a repülőre felvihető kis műanyag flakonokra és előre csomagolt élelmiszerekre gondolni.

Legyünk tudatosak, és csökkentsük a hulladékok mennyiségét, ahol lehet!

turizmus_web

1. Minél kevesebb műanyag csomagolású élelmiszert és üdítőt vásároljunk! Ha lehet, készítsünk magunknak szendvicset, valamint vigyünk magunkkal egy palackot, amit folyamatosan újratöltünk vízzel. Igyekezzünk lebomló zacskókba, papírzacskókba, szalvétába csomagolni a magunkkal vitt élelmiszereket.

2. Vásároljunk ökoboltban, ahol a lehető legkevesebb a csomagolás, és igazán környezetbarát megoldásokkal találkozhatunk, legyen szó élelmiszerről, tisztálkodó- vagy tisztítószerről.

3. Utazás során sok ember szeret szuvenírt vásárolni. Vigyünk magunkkal vászonzacskót, és utasítsuk vissza az eldobható műanyag zacskókat. Keressük azokat a termékeket, amiket helyi kereskedők készítettek, kis manufaktúrák termékei természetes anyagokból.

Utazás előtt ne feledkezzünk meg az utasbiztosításról sem! A SIGNAL IDUNA Biztosító termékeit itt találja: http://www.signal.hu/hu/utasbiztositas

Jó utat kíván a SIGNAL IDUNA Biztosító!

2019.04.23.

SIGNAL utasbiztosítások