Facebook Share Image

A biztosítás a szeretetről szól!

Tematikus hírek / Család

Nem csupán autónkat, lakásunkat kell biztosítani. Biztonságban szeretnénk tudni szeretteinket is, ehhez pedig életbiztosításra van szükség.

Amikor a szülő, családfő baleset vagy betegség miatt nem tudja eltartani a családot, az életbiztosítás nagy segítséget nyújt!

szeretet-bokorbol-sziv_web

A szülők nem csupán magukért tartoznak felelősséggel, de gyermekeikért is, ezért nagyon fontos, hogy tudatosan éljünk, vigyázzunk az egészségünkre, odafigyeljünk a közlekedésnél, kerüljük a balesetveszélyes helyzeteket. Nem csak a gyereknevelésben, az életmódban, a közlekedésben vagy a környezetvédelem terén lehetünk azonban tudatosak.

Sajnos vannak olyan váratlan események, amikor önhibánkon kívül következik be egy szomorú esemény. Ez lehet egy tartós betegség vagy egy közlekedési baleset, ami miatt egy vagy két szülő hetekre vagy hónapokra kiesik a munkából.

Az ilyen helyzetekre egy módon lehet felkészülni: egy megfelelő életbiztosítással. A biztosítás a szeretetről szól – tartja a szlogenünk, hiszen amikor biztosítást kötünk, a szeretteinkre gondolunk, mert őket szeretnénk biztonságban tudni.

Az életbiztosítás kiválasztásakor érdemes mérlegelni többek között a rizikófaktorokat, a munkánkkal, hobbinkkal járó utazásokat, veszélyhelyzeteket, egészségkárosító hatásokat és a ránk nehezedő stressz szintet. Amennyiben bizonytalan, milyen terméket válasszon, keressen minket! A SIGNAL IDUNA Biztosító tanácsadói segítenek, hogy megtalálják a legmegfelelőbb megoldást az Ön számára.

2019.05.17.

SIGNAL életbiztosítások