Facebook Share Image

Biztosítsa vállalkozását!

Tematikus hírek / Család

Tudta, hogy számos vállalkozásra személyre szabott, a tevékenységi körre optimalizált vagyon- és felelősségbiztosítás létezik? Ismerje meg a SIGNAL IDUNA termékeit!

A SIGNAL EUROMESTER vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás kifejezetten a mikro-, kis- és középvállalkozók számára nyújt ideális megoldást. Modul rendszerének köszönhetően minden vállalkozás egyedi igényeinek megfelelően állíthatja össze biztosítását.

SIGNAL EUROMESTER_web

Miért van erre szükség?

Talán nem is gondolná, mennyiféle csapás, kár érheti vállalkozását. Először is, védeni kell az üzlethelyiséget, irodát. Itt tűzkár, viharkár, robbanás ellen érdemes biztosítást kötni. Kiegészítő biztosítást köthet például az elektromos hálózatban keletkezett tűz esetére, hónyomás ellen, földrengésre, árvízre például.

Emellett minden szakmának van specifikus igénye, potenciális veszélyek, amik ellen jó, ha védekezik a cég. Ilyen például a gyógyszerészek esetében, ha megsemmisül egy vény, recept. A vendéglátó egységek számára fontos lehet ételmérgezés okozta károk biztosítása, míg egy ruhabolt tulajdonosának a betört kirakat és az abban lévő áru védelme lehet kiemelkedő szempont.

Biztosítani érdemes a munka során használt laptopokat, a szoftvereket, az adatmentést. Ugyanígy fontos lehet a különféle üvegkárok elleni védelem, például egy étteremben, ha az akvárium összetörik és vízkár keletkezik. A biztosítás fedezheti egy csőtörésnél az elfolyt víz költségét. Szintén az éttermeknek lehet fontos például egy olyan kiegészítés, amely a hűtőkben, a fagyasztókban tárolt áru kiolvadása, megromlása miatti kárt fedezi.

Számos példával lehetne még folytatni a sort, a lényeg, hogy minden vállalkozás meg tudja határozni, mely területek, tevékenységek, áruk és speciális történések esetén fontos, hogy legyen megfelelő vagyon- és felelősségbiztosítása.

Felkeltettük érdeklődését? Többet szeretne tudni termékünkről? Olvassa el szakmaspecifikus prospektusainkat is! Kattintson: http://www.signal.hu/hu/vallalati-biztositas

2019.05.17.

SIGNAL Vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítások