Facebook Share Image

2016. évi KGFB díjaink

Tematikus hírek / Autó

Már az első piaci visszajelzések is igazolják, hogy díjaink nagyon kedvezőek minden gépjármű kategóriában.

Társaságunk a 2016. január elsejétől hatályba lépő KGFB díjszabásában személygépkocsi esetén számos kedvezményt nyújt. Ilyen például az éves díjfizetés és elektronikus kommunikáció igénybevétele esetén elérhető kedvező éves díj.
Néhány igénybe vehető kedvezmény: 18 éven aluli gyermekre, csoportos díjbeszedéssel vagy bankkártyával történő fizetés esetén, közszolgálati dolgozóknak, nyugdíjasoknak, mozgáskorlátozottaknak, polgárőröknek, lakásbiztosítással rendelkezőknek…stb.
Kis- és középvállalkozásoknak legalább 5 gépjármű megléte esetén versenyképes flotta KGFB díjat kínálunk.

A januári évfordulós szerződéssel rendelkező ügyfeleinknek már kiküldtük a 2016.évi díjról szóló leveleket. Ha a következő biztosítási időszakra is Társaságunkat választják, akkor semmilyen teendőjük nincs. A következő esedékes időszakra szóló számlát a szokásos módon eljuttatjuk részükre.

A KGFB kalkulátor segítségével ügyfeleink gyorsan kiszámolhatják és megköthetik a 2016-os évre vonatkozó biztosításukat.
Az új biztosítási szerződés érvénybe lépéséhez nagyon fontos, hogy a biztosítási évfordulójuk előtt legalább 30 nappal megelőzően juttassák el a felmondásukat az előző biztosítójukhoz.

Az Év biztosítója 2015. internetes szavazáson a SIGNAL mind a Kárrendezés, mind a Szolgáltatás kategóriában az I. helyen végzett, azaz az Év Biztosítója lett!
Szeretnék a jövőben is ehhez méltó biztosítási terméket és szolgáltatást nyújtani jelenlegi és leendő ügyfeleinknek.

SIGNAL Biztosító Zrt.

2015.11.06.