Facebook Share Image

Már közel 180 ezren letöltötték az e-kárbejelentőt!

Tematikus hírek / Autó

Indulása óta közel 1500 esetben bizonyult hasznosnak az e-kárbejelentő applikáció. Ennyiszer küldték be a baleset adatait digitálisan. Időközben elindult a webes alkalmazás is.

Március 31-ig közel 180 ezer letöltése volt az applikációnak, és összesen 1439 kárbejelentés érkezett ez időszakban az applikáción keresztül.

kak-sarga-telefonon-web

534 baleset történt, az esetek többségében mindkét fél használta az alkalmazást. Több, mint 80 százalékban képet csatoltak, 10 százalékban hangfájlt küldtek a leírás mellé, míg az esetek felében a pontos helymeghatározás funkciót is használták.

Jó hír, hogy az applikáció mellett elindult a webes alkalmazás is, amelyet a https://ekarbejelento.hu oldalon érhetnek el a felhasználók.

Az applikáció jelentősen megkönnyíti a közlekedési balesetben részt vevők dolgát. Most már nem szükséges, hogy ott legyen a kék-sárga bejelentőlap a kesztyűtartóban. Az e-kárbejelentő alkalmazás végigvezeti a felhasználót minden egyes lépésen. A kitöltés egyszerű és a korábbinál pontosabban lehet leírni a történteket, mivel a helyszínmegjelölés, képcsatolás, hangfájl beküldése funkciókat is lehet alkalmazni. Ha a balesetnek több résztvevője van, mindannyian használhatják az alkalmazást a kitöltéshez, majd az adatokat automatikusan továbbítják a biztosítók felé.

2019.04.18.