Facebook Share Image

Mi már tudjuk, hogy hol fogsz barnulni most télen!

Tematikus hírek / Család

Egyre borongósabb az idő, a napi kiegészítők között lassan-lassan általánossá válik a sapka-sál kombináció, a reggeli szürkületben pedig fázósan húzzuk össze magunkon a kabátot.

hajout-webEgyre borongósabb az idő, a napi kiegészítők között lassan-lassan általánossá válik a sapka-sál kombináció, a reggeli szürkületben pedig fázósan húzzuk össze magunkon a kabátot. Ilyenkor gyakran játszunk a gondolattal, hogy milyen jó lenne egy csodaszép tengerparton süttetni a pocakunkat, élvezni a kellemes nyári fuvallatot, és a kezünkkel beletúrni a forró homokba…

Ha maradt még szabadságod és szívesen eltöltenéd csodás egzotikumokkal megtűzdelt helyen, figyelmedbe ajánljuk a hajóutakat, amelyek skálája épp oly széles, mint bármely más utazási lehetőségé, vagy talán még szélesebb!

Ha a pénztárcád szűkösebb, figyelmedbe ajánljuk a 3-4 csillagos hajóutakat, amelyekkel kapcsolatban abszolút pozitívak a visszajelzések:

Például a Norwegian hajótársaságnál bevezetésre került a Freestyle Crusing, amely kötöttségek nélküli utazás szempontjából lett ismert, a lényege pedig az, hogy sokkal nagyobb szabadságot élveznek az utasok az étkezések időpontjával és az öltözékkel kapcsolatban. 2016 óta pedig megjelent a Free at Sea elnevezés, amely pedig azt jelenti, hogy minden utas választhat egy ajándékot- kabintípustól függően akár többet is!

A hajóutak szépsége leginkább abban rejlik, hogy számos pompás helyet felfedezhetsz, amellett pedig egészen egyedülálló élményt nyújt egy hatalmas óceánjárón megtapasztalni, hogy a hajók kialakítása annyira gazdag, akárcsak egy mikro városban élnénk.

Ha a pénztárcád nem szab határt a képzeletednek, persze vannak elképesztő fényűzést megcsillantó hajóutak is! Képzeld el, ahogy a Karib-térségben ringatózol, a saját lakosztályodban akár 8 vendég fogadása is megoldható, hidromasszázs kádban lazíthatsz és 24 órás szobaszerviz óvja a kényelmedet. A hajóút alatt előadásokat hallgathatsz arról a térségről, ahol épp a hajó kiköt, s mindez úgy történik, hogy autentikus élményben legyen részed: helyi zene, művészet és gasztronómia vár. Persze bevezetnek a hajózás kultúrájába is! Csomókötő és navigációs órákon vehetsz részt, ha a kedved úgy kívánja!

Ha kedvet kaptál a hajózáshoz, ne feledkezz el az utasbiztosításodról, ami nemzetközi vizeken épp olyan elengedhetetlen, minta csupán egy országba mennél nyaralni.

Utasbiztosításainkról tájékozódj weboldalunkon!

Utasbiztosítások