Facebook Share Image

Ne hagyjuk elveszni a cafeteria-kedvezményeket!

Tematikus hírek / Család

A 2016-ban kártyánkra érkezett cafeteria-összegeket 2018. május 31-ig kell felhasználni. Ne hagyjuk az utolsó pillanatra a döntést, adunk pár jó tippet!

Ha szeretnénk egy kellemes wellness hétvégét eltölteni a családdal, akkor már érdemes most szállást foglalni, ugyanis rajtunk kívül várhatóan sok más család is az év első felében szeretné elkölteni a cafeteria-pénzét. Ha pedig kiemelt időszakot választanánk, mint amilyen a tavaszi szünet ideje, a megnövekedett turista forgalom miatt is szükséges az előre tervezés.

Keressünk olyan helyet, ahol többféle szolgáltatás közül választhatják ki a családtagok a nekik tetszőt. A tökéletes kikapcsolódás érdekében élvezzük a kulináris örömöket, és étkezzünk étteremben, így az édesanya is ki tudja magát pihenni.Ha gyerekekkel megyünk érdemes olyan szállodát választani ahol a gyerekek részére is szerveznek élménydús programokat, így ők sem unatkoznak addig amíg a felnőttek pihennek.

Egy kellemes wellness fürdőben felfrissülhetünk. Télen nagyszerű dolog szaunázni, egyes szállodákban többféle szauna szeánsz közül is lehet választani. Aki nehezen viseli a hagyományos szaunát, válassza az infraszaunát, ami kevésbé megterhelő, mint a finn szaunáé. Nem csupán pihentető, de kapcsolaterősítő jellege miatt is fantasztikus program lehet egy páros masszázs. A masszázshoz használt illóolajok jótékonyan támogathatják immunrendszerünket, vagy éppen hangulatunkat.

Próbáljuk ki a herbáriumot vagy a sószobát, hiszen a téli időszakban a légutak egészségét is támogathatjuk ezzel. Van olyan szálloda, ahol étel vagy ital kóstolásra is lehetőség nyílik, így addig nem ismert ízekkel is megismerkedhetünk.Sétáljunk nagyokat, és ha tehetjük sportoljunk a jó levegőn.

Ajánlunk néhány szállodát, ami kiváló választás lehet.

Mesés Shiraz Hotel

Varázslatos keleti világba varázsol ez a nagyszerű hely Egerszalókon, ahol különböző zenei programok mellett kipróbálhatjuk az arab fürdőt, a perzsa szaunát, részt vehetünk marokkói teakóstolón vagy vízipipa szeánszon. Emellett felnőtt játszószoba is található a szállodában.

Bambara Hotel

A Felsőtárkányon található szálloda Afrikát idézi meg. Van itt só-rőzse és afrikai herbárium-kunyhó, az étlapon afrikai különlegeségek, misztikus barlangfürdő és wellness. Tökéletes választás mind a romantikus együttlétekhez, mind a családi kikapcsolódáshoz.

Puchner Kastélyszálló és Élménybirtok

A szálloda mellett található a középkori élménybirtok, ami színes programjaival önmagában is remek kikapcsolódást nyújt. A kastélyszállodában pedig különböző fürdők, masszázsok közül választhatunk.

Hotel Caramel

A bükfürdői holisztikus központban ayurvedikus kezelések, energiamasszázs, tibeti hangterápia, reiki, kristálymasszázs, és egyéb keleti és hagyományos szolgáltatás közül választhatunk. A keleties környezetben emellett sokféle mozgásformát is kipróbálhatunk, mint amilyen a thai chi vagy a chi kung.

2018.01.31.

Utasbiztosítás