Facebook Share Image

Vegyél részt a játékban! Győzzön a te iskolád!

Tematikus hírek / Család

A játékszabály egyszerű: az intézmény összlétszámához képest a legtöbb SIGNAL PLUSZ Diákbiztosítást a ti iskolátok kösse meg!

signal-plus-diakbiztositas-verseny_web

Hiszünk abban, hogy az önmagunkról, a társainkról és a családtagjainkról történő gondoskodás alapjait már kisgyermekkorban megtaníthatjuk. Ennek az egyik módja, ha a kicsiknek apró pénzügyi döntéseket kell hozniuk: például a zsebpénzük beosztásával kapcsolatban - ha egy drágább dologra vágynak, össze kell gyűjteniük apránként az árát, vagy mérlegelniük kell két árucikk között, hogy melyik számukra a fontosabb.

A másik eszközünk a példamutatás. Fontos, hogy a gyerekeknek mintát adjunk arról, hogy hogyan kell egy hónapban beosztani a pénzügyi keretüket. Kisgyerekként találkozzon a megtakarítás, az öngondoskodás és a biztosítás fogalmával, hogy felnőttként már ne okozzon számára problémát az előregondolkodás.

Ennek a célnak az előmozdításához mi is egy játékkal készültünk, amelyekben oktatási intézmények vehetnek részt: A célunk az, hogy minél több iskola, szülő és gyerek halljon a diákbiztosításról, megkötésével pedig értékes sportszerutalványokkal gazdagítsuk az iskolák tornatermeit.

A játékban nincsen vesztes:

A nyereményen túl azért is érdemes SIGNAL IDUNA Diákbiztosítást kötni, mert a biztosítási csomag sokrétű, mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő csomagot, legyen szó bölcsődésekről vagy nappali tagozatos egyetemistákról.

Néhány érv mellette:

  • rendkívül széles skálán nyújt biztosítást: teljes körű élet-, baleset-, és betegségbiztosítási védelemmel jár
  • flexibilis, 7 biztosítási csomag közül választhatsz
  • tanulástámogatási szolgáltatás nyújtunk, például különórákra

A játékszabály pedig egyszerű: az intézmény összlétszámához képest a legtöbb SIGNAL PLUSZ Diákbiztosítást a ti iskolátok kösse meg!

Amit hazavihettek:

1. helyezett: 1 db 100 000 Ft értékű sportszerutalvány
2. helyezett: 1 db 50 000 Ft értékű sportszerutalvány
3. helyezett: 1 db 25 000 Ft értékű sportszerutalvány

Figyeljetek a határidőre, ugyanis csak október 31-ig lehet részt venni a játékban! Az eredményhirdetés pedig november 28-án lesz!

2019.09.17.

SIGNAL PLUSZ diákbiztosítási verseny