Facebook Share Image

Világszép Alapítvány - Egy gyerek egy egész világ

 

Együtt, egy jó ügyért! Ha teheti, csatlakozzon Ön is hozzánk!

A Világszép Alapítvány támogatása

 

A SIGNAL IDUNA Biztosító életében már hagyománya van annak, hogy társadalmi felelősségvállalás keretében érdemi segítséget vagy tárgyi adományt nyújtunk támogatást igénylő vagy rászoruló közösségeknek.

Idén a gyermekvédelmi gondozásban élő gyerekek számára szeretnénk megszépíteni a karácsonyt, ezért Társaságunk a karácsonyi ajándékokra szánt összeget a Világszép Alapítvány pártfogoltjai javára fordítja.

Az Alapítványt Idén 500 000 Ft pénzbeli adománnyal támogattuk.

Kollégáink személyes felajánlásaival a gyermekek egyéni kívánságait is sikerült teljesíteni, így további tárgyi ajándékokkal járultunk hozzá az ünnep meghittségéhez. Összesen 2 gyermekotthon lakóinak kívánságait tudtuk teljesíteni, így 49 gyermek kaphatott a kívánságának megfelelő karácsonyi ajándékot.

A Világszép Alapítvány bemutatása

 

Világszép képMagyarországon körülbelül 24 000 gyerek él gyermekvédelmi gondoskodásban. Az alapítvány célja, hogy hosszú távon jelen legyenek a gyerekek és fiatalok életében, biztonságos pontot adva a kiszámíthatatlansággal, bizonytalanságokkal, folytonos változással teli mindennapjaikban. A fiatalok életkorához, helyzetéhez és céljaihoz illeszkedő, egyénre szabott folyamatos programokat biztosítanak, így tevékenységi körünk sokrétű. Intézményeink és programjaik által óvodásoktól kisiskolásokon, kamaszokon át a fiatal felnőttekig tudnak hosszú távon kapcsolódni a gyermekvédelmi gondoskodásban élő gyerekekhez és fiatal felnőttekhez. Az alapítvány munkájáról bővebben a csatolt dokumentumban, valamint az alapítvány honlapján, a https://vilagszepalapitvany.hu/ weboldalon olvashatnak.

Ön is lehet támogató!

 

Ha úgy érzi, hogy szeretne Ön is hozzájárulni a gyermekek boldogságához, látogasson el a Világszép Alapítvány honlapjára: https://vilagszepalapitvany.hu/

Világszép Alapítvány