Facebook Share Image

Befektetési alapok

Ismerkedjen meg a unit-linked biztosításainkon belül elérhető befektetési alapokkal!

A SIGNAL IDUNA Biztosító termékein keresztül elérhető befektetési alapok

A SIGNAL IDUNA Biztosító termékein keresztül elérhető befektetési alapok részletes, aktuális, nyilvánosan közzétett információi alapkezelő partnereink weboldalain az alábbi linkeken megtalálhatóak:

Befektetési alapok elérhetősége, Befektetési alapok nettó eszközértéke

Forint befektetési egységekhez kötött alapok:

Alapkínálatunk a 2017. január 1-jét megelőzően megkötött szerződésekre (érvényes 2024. május 22-ig)

Alapkínálatunk a 2017. január 1-je után megkötött szerződésekre (érvényes 2024. május 22-ig)

Alapkínálatunk a 2017. január 1-jét megelőzően szerződésekre (érvényes 2024. május 22-től)

Alapkínálatunk a 2017. január 1-je után megkötött szerződésekre (érvényes 2024. május 22-től)

Euro befektetési egységekhez kötött alapok:

Euro befektetési egységekhez kötött alapok

SIGNAL IDUNA Fund Invest Globális Portfóliók – a „világraszóló” befektetés

2023. június 15-én megalakult a SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. önálló, saját befektetési alapkezelője, a SIGNAL IDUNA Fund Invest Alapkezelő Zrt, és ezáltal Ügyfeleink befektetései is még magasabb szintre lépnek.

Az Amundi Alapkezelő Zrt. által működtetett alábbi alapok 2023. június 20-tól a SIGNAL IDUNA Fund Invest Alapkezelő Zrt. (a továbbiakban, és az alapok megnevezésében SIFI) kezelésébe kerülnek:
• SI Amundi Globális Alapok Alapja Vegyes Befektetési Alap (továbbiakban SIFI Globális Alapok Alapja Vegyes Befektetési Alap)
• SI Amundi Smart Future Részvény Alapok Alapja Befektetési Alap (továbbiakban SIFI Smart Future Részvény Alapok Alapja Befektetési Alap)
• SI Amundi Kötvény Befektetési Alap (továbbiakban SIFI Kötvény Befektetési Alap)

 

SI Globális alapok 550x

 

 

 

 

 

 

 

Miért előnyös ez a változás?

Az alapkezelő megalakulásával a továbbiakban a befektetési alapjainkat még inkább Ügyfeleink igényeire tudjuk szabni, mivel új irányt kínálunk a megtakarításainak. Bővül a Globális Portfóliók befektetési palettája is, melynek köszönhetően több mint 25 ezer vállalati részvényt, illetve kötvényt hozunk el Ügyfeleinknek, a már régóta jól növekvő globális alapok által.

Miért különleges ez a portfólió?

  • A világ tőkepiacát, ill. annak összetételét leképezzük az új Globális Portfóliók befektetési alapjaiban, ami a SIFI Globális Alapok Alapja Vegyes Befektetési Alap és a SIFI Kötvény Befektetési Alap.
  • Nem fókuszálunk fejlett vagy fejlődő piacokra, nem koncentráljuk a befektetéseket meghatározott régiókra. Az ügyfeleink itt egyszerre minden piacot megkapnak és egyetlen befektetéssel több ezer vállalat profitjából részesülhetnek.
  • A globális lefedettségnek köszönhetően ezek az alapok maximálisan diverzifikáltak. Amikor egyes régiók vagy szektorok rosszabbul teljesítenek, míg mások jól, úgy ez utóbbi pozitív teljesítmény kompenzálja a másik oldalon kialakuló gyengébb eredményeket.
  • Három kockázati szint érhető el: a részvénytúlsúlyos Globális Lendületes, a kötvény-részvény szempontból kiegyensúlyozott Globális Mérsékelt, valamint az alacsonyabb kockázatú Globális Óvatos portfóliókat kínáljuk ügyfeleinknek.

Célunk, hogy ügyfeleink megtakarításait biztonságban és értéken tudjuk tartani, ami a jelenlegi gazdasági helyzetben a legfontosabb, miközben a hozamokra is figyelünk.

A Globális Portfóliók alapjai kizárólag a SIGNAL IDUNA befektetéshez kötött életbiztosítás termékeihez kapcsolódóan érhetőek el.

A SIGNAL IDUNA Fund Invest Alapkezelőről bővebben itt tájékozódhat.

SIFI befektetési alapok dokumentumai

Dokumentumtár 1300x

SIFI BEFEKTETÉSI ALAPOK

Tekintse meg dokumentumainkat!

 

Ügyféltájékoztatók

Dokumentumtár 1300x

Kapcsolódó dokumentumok

Tekintse meg dokumentumainkat!