Facebook Share Image

Előrelátó Program

Első lépés a biztonságos jövő felé

Életünk nagy eseményei - mint például az esküvő, első otthonunk megteremtése - igen nagy költségekkel járnak, melyek anyagi hátterét nem lehet pár hónap alatt megteremteni. Ezért fontos az előre gondolkodás, a tudatos pénzügyi tervezés.

Érdekli ajánlatunk?

  • befektetési lehetőségek széles választéka
  • bónusszal növelheti befektetései megtérülését
  • a módosítás nem jár plusz költséggel

ELŐRELÁTÓ PROGRAM előnyei

  • Az Előrelátó Program segítségével megtakarításai olyan neves, nagy múltú alapkezelők 12 alapjában gyarapodhatnak, mint a Concorde, vagy a Pioneer Alapkezelő.
  • A felkínált alapokból Ön kockázatvállalási hajlandóságának megfelelően szabadon választhatja ki, hogy hova helyezi pénzét.
  • Amennyiben Ön nem mozog biztonságosan a pénzügyek világában, választhat előre összeállított portfólióink közül – Óvatos, Mérsékelt, Lendületes, – melyek optimalizálhatják a kockázat- és hozamszinteket.
  • Az Előrelátó Program maximális rugalmasságot kínál az Ön számára, hiszen éppen aktuális élethelyzetének, likviditási igényeinek megfelelően a szerződés során bármikor befizetéseket helyezhet el eseti számláján, vagy szükség esetén felvehet onnan pénzt.
  • A befektetések módosításával kapcsolatban Társaságunk nem számít fel költséget, így Ön a tartam során bármikor, térítésmentesen módosíthatja befektetéseit aktuális élethelyzetének megfelelően.

Kinek ajánljuk?

Az Előrelátó Program nagyszerű biztosítás azok számára, akik közép- és hosszú távú céljaik eléréséhez szeretnének megfelelő pénzügyi alapot biztosítani. Ilyen lehet például a nyugdíjcélú megtakarítás, gyermekei jövőjének biztosítása, de akár egy lakásvásárlás is.

Bónuszok

Díjnagyság szerinti bónusz

A biztosító 300 000 Ft éves díj felett a befizetett díj 1%-át bónusz befektetési egységek formájában befekteti és a 10. biztosítási évtől bónuszjóváírások formájában fokozatosan hozzáférhetővé teszi a szerződő számára.

Díjfizetési mód szerinti bónusz

Abban az esetben, ha a szerződő a biztosítási díjat inkasszó vagy átutalás formájában rendezi, a biztosító a befizetett díj további 1%-át bónusz befektetési egységek formájában befekteti és a 10. biztosítási évtől bónuszjóváírások formájában fokozatosan hozzáférhetővé teszi a szerződő számára.

Öngondoskodási bónusz

A biztosító az elvont szerződéskötési költségből a 37. hónapot követően bónusz befektetési egységeket vásárol és azokat a 10. biztosítási évtől bónuszjóváírások formájában fokozatosan hozzáférhetővé teszi a szerződő számára.

Hozamjóváírási bónusz

A biztosító az alapkezelőkkel kötött megállapodás alapján a befektetés kezelése után járó többletjuttatást bónusz formájában visszajutatja, amely - a jóváírást követően - a szerződő megtakarításait gyarapítja.

Dokumentumtár 1300x

Kapcsolódó dokumentumok

Tekintse meg dokumentumainkat!

 

Érdekli ajánlatunk?