Facebook Share Image

 

Ugye Ön is szeretné biztonságban tudni

OTTHONÁT?

 

Kérjen ingyenes díjkalkulációt

 

Szánjon egy pár percet élete legnagyobb anyagi befektetésére, az OTTHONÁRA!

 

OTTHONUNK. Ez az a hely, ahol életünk legszebb pillanatai zajlanak. Ahhoz azonban, hogy szeretett otthonunkat biztonságban tudhassuk, fontos a megfelelő lakásbiztosítás kiválasztása. Gondoljunk csak bele, hogy egyéb pénzügyi, befektetési döntéseink meghozatalakor mennyi időt szánunk a legmegfelelőbb konstrukció megtalálására. És mennyi időt szánunk otthonunk biztonságára?

Az idei évben először lehetősége nyílik a biztosítási évfordulón kívül is, március 1-je és április 2-a között, lakásbiztosítását átdolgoztatni, vagy akár biztosítót váltani.Természetesen ez nem kötelező. De jó lehetőség ez az időszak arra is, hogy biztosítási tanácsadójával biztosítását felülviszgálják, elkerülve így az alulbiztosítottságot.

Szánjon egy pár percet legnagyobb anyagi befektetésére, az OTTHONÁRA! A kampánnyal kapcsolatos legfonosabb kérdéseket-válaszokat megtalálhatja itt.

Mit is jelent az alulbiztosítottság?

Az utóbbi pár évben az ingatlanárak és az építítőanyagárak is emelkedtek, viszont a néhány évvel korábban megkötött lakásbiztosítások sok esetben nem követték le az emelkedés mértékét. Emiatt az ingatlanok többsége alul van biztosítva. De alulbiztosításra adhat okot az is, ha az otthonában lévő ingóságok értéke növekedett például egy felújítás miatt, vagy új, nagy értékű ingóságok vásárlása miatt (pl.: TV, bútor, stb.). De értéknövelő beruházásnak számít pl.: napelem felszereltetése, vagy akár otthonunk hőszigetelése is.

Ha lakásbiztosítása alulbiztosított, akkor egy esetleges káresmény bekövetkeztekor elképzelhető, hogy nem a tényleges kárát fogja megtéríteni a biztosító.

Mit tehet hogy az alulbiztosítottságot elkerülje?

Éljen a lehetőséggel és kérjen díjkalkulációt! A díjkalkuláció kérése néhány percet vesz igénybe, ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel. A "díjkalkulációt kérek" gombra kattintva egy díjkalkulációs adatlap kitöltése és elküldése után, kollégáink néhány napon belül felveszik Önnel a kapcsolatot és megbeszélhetik az Ön számára legkedvezőbb megoldást otthona védelme érdekében.

díjkalkulációt kérek

 

Ha Ha Önnek jelzáloghitel mellé kötött lakásbiztosítása van, akkor is érdemes élnie a díjkalkulálás lehetőségével.

Ha pedig még nincs lakásbiztosítása, akkor is tegyen egy próbát velünk!

Éljen a lehetőséggel! Éljen biztonságban az otthonában!

Kérjen ingyenes díjkalkulációt!