Facebook Share Image

SIGNAL IDUNA Csoport

SIGNAL IDUNA Magyarországon

A magyarországi SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. tulajdonosi háttere tőkeerőt és biztonságot nyújt a további dinamikus fejlődéshez. Fejlesztési programunk során mindennél előbbre valónak tartjuk a pénzügyi stabilitást és befektetéseink biztonságát.

  • 1993 óta Magyarországon
  • a német SIGNAL IDUNA leányvállalata
  • több mint 500 ezer ügyfél

Társaságunkat 1993-ban alapította a SIGNAL IDUNA csoport. Az elmúlt közel 30 év alatt, folyamatos növekedés és innováció mellett a SIGNAL kompozit biztosítóvá vált, teljes körű biztosítási védelmet nyújt ügyfelei számára. Díjbevétele alapján 2014-ben bekerült a 10 legnagyobb biztosító közé.

A németországi SIGNAL csoport első külföldi leányvállalataként - az Ipartestületek Országos Szövetségével (IPOSZ) karöltve - 1993-ban hozta létre a hazai SIGNAL Biztosító Rt-t, mely mára több száz kis- és középvállalkozás részére nyújt biztosítást mind vállalkozásához, mind családi biztonságának megteremtéséhez.

A SIGNAL részvényeinek 100 százaléka ma a SIGNAL IDUNA Allgemeine Versicherung Aktiengesellschaft tulajdonában van.

Társaságunk tevékenységét már a kezdetektől kiterjesztette a lakosság minden rétegére. Termékpalettánkat folyamatosan bővítettük: az élet-, baleset- és vagyonbiztosítások után 2006-ban elindítottuk gépjármű-biztosítási üzletágunkat is. Mára több mint 500 ezer vállalati és lakossági ügyfelünk bizalmát élvezzük, mely meghatározó eleme a magas szintű minőségi kiszolgálás és a személyes kapcsolat az ügyfél és a tanácsadó között. Ugyanakkor egyre inkább lehetőséget nyújtunk azok számára is, akik a modern technológiát igénybe véve online vagy telefonon szeretnék intézni ügyeiket, beleértve a szerződéskötést is.

 

Országos értékesítési hálózatunk fejlesztése mellett, felismerve ügyfeleink igényeit, szoros együttműködést alakítottunk ki számos neves alkuszcéggel és több mint tizenöt éve stratégiai partnerei vagyunk a takarékszövetkezeteknek, valamint a Takarékbanknak.

A magyarországi SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt. tulajdonosi háttere tőkeerőt és biztonságot nyújt a további dinamikus fejlődéshez. Fejlesztési programunk során mindennél előbbre valónak tartjuk a pénzügyi stabilitást és befektetéseink biztonságát.

Célunk, hogy a Németországban az elmúlt 100 év alatt felépített SIGNAL imázst Magyarországon is továbberősítsük. Mind a lakossági, mind a kis- és középvállalkozó ügyfeleink igényeihez igazított korszerű és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk kedvező díjakon és megbízható német minőségben.

A SIGNAL Biztosító Zrt. egy régóta tervezett, racionális döntés értelmében 2017 januárjában felvette a tulajdonosa és a cégcsoport minden tagja által használt, az Európában jól ismert SIGNAL IDUNA nevet. Ezáltal egyértelművé kívánjuk tenni összetartozásunkat mind külső megjelenésünkben, mind pedig a cégcsoport által képviselt értékek tekintetében.