Facebook Share Image

Indul a SIGNAL IDUNA

Lakásbiztosítási akciója!

Ne bízza a szerencsére otthona

biztonságát.

Díjkalkulációt és tanácsadást szeretnék

A szakszervezeti tagok most 10% kedvezménnyel köthetik meg lakásbiztosításukat, sőt, szerződéskötés esetén, az akció időtartama alatt, még egy ajándék optikai elemes füstérzékelő berendezéssel vagy egy túláramvédelemmel ellátott dugaszolóaljzattal is biztonságosabbá tehetik otthonukat*!

1.4.1._Otthon475x275

Életünk egyik legnagyobb anyagi befektetése a saját otthon megteremtése. Otthonunk a kiindulási és érkezési pont életünkben, a meleg családi fészek, ahol biztonságban szeretnénk tudni mindazt, ami értékes számunkra.

Egy káresemény esetén azonban, akár néhány perc alatt, egy élet munkája válhat semmivé. A káresetek egy része sajnos kivédhetetlen, de ha már megtörtént a baj, akkor egy meg­felelő lakásbiztosítás anyagi segítséget nyújthat.

 

TUDTA?

A statisztikák szerint 2021-ben több mint 7000 lakástűz történt? Ez több mint 125 ezer négyzetméternyi otthon leégését jelentette Magyarországon**. De ha a lakásbetörések számát nézzük, vagy a csőtörés, csőrepedés által keletkezett károkat, akkor azok is jelentős, akár milliós nagyságrendű károkozást jelenthetnek. És akkor még nem beszéltünk az extrém időjárás okozta károkról…

vdsz szöveg2

 

 

Elsősorban azon, hogy ha otthona, vagy értéktárgyai megsemmisülnek, vagy ha értéktárgyaiban kár keletkezi, biztosítás nélkül, saját erőből, újra elő tudja-e teremtetni egy élet munkáját? Ha a kérdésre adott válasza NEM, akkor bízzon bennünk, és mi segítünk Önnek kiválasztani az igényeinek megfelelő biztonságot.

Otthon fejlécvdsz szöveg

 

 

Mert lehet, hogy biztosítása már elavult és egy káresemény esetén nem nyújt megfelelő fedezetet, az elszenvedett veszteségek pótlására. Ha más biztosítónál van lakásbiztosítása, akkor is érdemes díjkalkulációt kérnie, hiszen Önnek ez nem jár semmilyen kötelezettséggel és költséggel, de egy kedvezőbb ajánlattal akár biztosítási költségeit is csökkentheti és biztonságát is tovább növelheti.

VDSZ napelem

 

 

napelem_web.jpgEgyre több magyar háztartás telepít napelemeket a környezettudatosság, és a hosszú távú megtakarítások céljából. Ha Ön is rendelkezik már napelemmel, vagy még csak fontolgatja a telepítést, netán indult a napelem pályázatokon és nyer, fontos a biztosítás kötése, hiszen az egyre gyakoribbá váló extrém időjárás, jelentős összegű károkat okozhat napelemeiben is.

 

 

Kérjük, szánjon egy pár percet élete legnagyobb anyagi befektetésre - az otthonára - és kérjen mielőbb díjkalkulációt biztonsága érdekében. Ehhez nem kell más tennie, mint az oldal alján lévő DÍJKALKULÁCIÓ gombra kattintania és kitöltenie az adatlapot. Munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

A tanácsadás és a díjkalkuláció készítése ingyenes és nem jár semmilyen kötelezettséggel.

*Választható ajándék

**Forrás: Országos Katasztrófavédelemi Főigazgatóság

Kapcsolódó dokumentumok

Dokumentumtár 1300x

Ne bízza a szerencsére otthona biztonságát garantált ajándék akció szabályzata

Ne bízza a szerencsére otthona biztonságát garantált ajándék akció adatvédelemi tájékoztató

Ne bízza a szerencsére otthona biztonságát garantált ajándék akció érdekmérlegelési teszt

 

Díjkalkulációt és tanácsadást szeretnék