Facebook Share Image

Társadalmi felelősségvállalásunk

„Együtt egy jó ügyért”

Társaságunk cég és egyéni munkavállalói szinten is igyekszik olyan ügyeket támogatni, felkarolni, melyek biztosítási tevékenységünkkel, küldetésünkkel összhangban áll és a közjót szolgálja.

Együtt egy jó ügyért – 2021-ben is a Világszép Alapítvány munkáját támogatjuk

Már hagyománya van annak, hogy társadalmi felelősségvállalás keretében érdemi segítséget vagy tárgyi adományt nyújtunk támogatást igénylő vagy rászoruló közösségeknek. Részletek

Világszép778x

A Bethesda Kórház Alapítvány Minilovas terápiájának támogatása

Társaságunk megalapítása óta nagy hangsúlyt helyez a családok védelmére, különösen a gyermekek biztonságára és egészségük védelmére. Számunkra kiemelten fontos, hogy egy olyan különleges és kreatív kezdeményezést támogathatunk, mint a minilovas terápia, mely révén esély nyílik a gyermekek gyógyulására. Részletek

Minilo778x228

Transparency International Hungary támogatása

Társaságunk 2013-ban – a biztosítók közül elsőként - csatlakozott a TRI üzleti támogatói köréhez, ezzel a közvélemény előtt is nyilvánosan vállalta, hogy elkötelezett a korrupciómentes, felelős és elszámoltatható cégműködés mellett. A SIGNAL vállalati kultúrájában alapvető fontosságú az átláthatóság, az etikus magatartás, a tisztességes vállalati működés. Ez a feddhetetlenségre való törekvés jellemzi a társaság működését is, amely a compliance programban is megvalósul.

Transparency International Hungary támogatása

Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja

A SIGNAL 2012 és 2014 között 3 éven keresztül arany fokozatú támogatója volt Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának. E program célja, hogy lehetőséget biztosítson a lakosság számára, hogy megtegyék az első lépést egészségi állapotuk javítása érdekében. A szűrések mellett a szakemberek életmód-tanácsadást is adnak az érdeklődőknek. Büszkék vagyunk arra, hogy nemes ügyet, az egészségmegőrzést szolgáltunk, és anyagi támogatásunk révén évente sok ezer ember részesülhetett ingyenes egészségügyi szűrésben. A Program már eddig több százezer látogatót fogadott és 3 milliónál több vizsgálatot végzett.

Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramja

„Együtt egy jó ügyért” – Kéthelyi Értelmi Fogyatékosok Otthonának támogatása

2013-ban indítottuk útjára ezt a projektünket, melyet hosszabb távra tervezünk. Célunk, hogy az otthon rendszeres látogatása során a SIGNAL munkatársai megismerkedjenek egy nagyon hátrányos helyzetű közösség hétköznapjaival, és önkéntesen, fizikai munkájukkal segítsék az otthon környezetének fejlesztését, szépítését, valamint munkájukkal és a adományaikkal hozzájáruljanak a gondozottak életkörülményeinek javításához.