Facebook Share Image

Nem csak egynyári kaland!

Tematikus hírek / Megtakarítás

A hosszú távú tudatosság mellett felhívjuk a figyelmet a rövidtávú veszélyekre is, így reméljük, hogy segíthetünk ezek elkerülésében!

megtakaritas-3-web

Minden évben a nyarat várjuk a legjobban, és szeptemberben már a következőről ábrándozunk! Bár a mostani időjárásunk igencsak szeszélyesnek mondható, úgy tűnik, betoppant a nyár, amikor is végre átadhatjuk magunkat az önfeledt kikapcsolódásnak, és pihenésnek, ahogy az minden évben lenni szokott! A hosszú távú tudatosság mellett felhívjuk a figyelmet a rövidtávú veszélyekre is, így reméljük, hogy segíthetünk ezek elkerülésében!

Érdemes azonban előre gondolkozni, hogy semmi ne árnyékolhassa be a gondtalan pihenést.

A következő dolgokra fordíts kiemelt figyelmet a nyári időszakban:

Nyaralás

A nyaralási úticél kiválasztásánál is jól át kell gondolni az alternatívákat, hiszen a kedvelt üdülőparadicsomok környezetében rejlő veszélyek mellett ma már felütötte a fejét a biztonsággal kapcsolatos tényezők figyelembevétele is. Amennyiben pedig autóval vágunk neki az útnak, nagyon fontos a casco biztosítás, valamint a biztosító telefonszáma is, hiszen nem várt esetben a külföldön lerobbant autóval kapcsolatban szükséges szolgáltatások ára ebben az esetben olcsóbb – vagy akár ingyenes – lehet. A nyaralás során a poggyászbiztosítás pedig az értékes dolgaink – fényképezőgép, drón – sem maradnak védelem nélkül!

Viharok

Egyre szeszélyesebb időjárással tarkított nyaraknak nézünk elébe, ezért fontos, hogy kellőképpen fel legyünk készülve ezekre a veszélyforrásokra is, hiszen egy-egy vihar hatalmas mennyiségű esőzéssel is járhat, így a lakás beázása is valós probléma lehet, ahogyan a heves szél által kicsavart fa vagy letört faágak is. A lakásbiztosítással hosszútávon megóvhatod a lakásodat! Egy apró tudatos lépés a biztonságosabb és kiszámíthatóbb jövő felé.

A tudatosság, a tudatos tervezés át meg átszövi a napjainkat és formálja a jövőnket is. Az önfeledt nyarak és a felhőtlen évek miatt fontos, hogy már ma elkezdj félretenni a jövőd számára!

Ha bővebb tájékoztatásra lenne szükséged, vedd fel a kapcsolatot velünk!

#TudatosPillanatok