Facebook Share Image

Ön biztosította magát viharkárra?

Tematikus hírek / Megtakarítás

Idén rendkívül viharos az időjárás és a nyári nagy zivatarok még csak ezután jönnek. Jó, ha előrelátóan gondoskodunk vagyontárgyainkról, így megfelelő biztosítás esetén a viharban megsérült ingóságaink is fedezve vannak.

Tudta, hogy a villámcsapások egyre nagyobb károkat okoznak? Ez nem csupán az időjárás miatt van így, az építési technológiában bekövetkezett változások is ludasak a dologban. A korszerű szigetelőanyagok révén ugyan csökkennek a fűtési költségek, ugyanakkor az éghető szigetelőanyagok miatt egy villámcsapás esetén sokkal könnyebben lángra kaphat például az egész tetőszerkezet. Megnőtt a villámcsapás hatására keletkezett tűz kockázata, valamint a lehetséges károk nagysága is.

vihar2_fa_web

Jó hír, hogy megfelelő biztosítás esetén nem csupán otthonunkat, de épülő vagy felújítás alatt álló ingatlanunkat is biztosíthatjuk elemi károk ellen.

A korszerű, energiatakarékos, általában integrált áramköröket tartalmazó műszaki berendezések zavarérzékenysége is növekedett, már egy kisebb túlfeszültség-impulzus is a meghibásodásukat okozhatja. Villámcsapás esetén így egyszerre több, áram alatt lévő műszaki berendezés is meghibásodhat a lakásban.

Viharban a fa alatt parkoló autót is kár érheti, például, ha kidől a fa vagy letörik egy nagyobb ág. Sokan fedetlen, kerti kocsibeállóban tartják gépjárművüket. Nekik jó hír, hogy a biztosítási fedezet tovább bővíthető személygépkocsi átalánybiztosítással is.

vihar1_szel-tarsashaz_web

A SIGNAL Otthon Lakásbiztosítás esetén BÁZIS, MÉDIUM és PRÉMIUM szolgáltatáscsomagok közül választhat. Az alap szolgáltatási csomagok mellé mozaikszerűen további fedezeti körökre is köthet biztosítást. Ilyen például a villámcsapás másodlagos hatásai, a közműszolgáltatás kimaradásai (például, ha viharban elmegy az áram és emiatt leolvad a hűtőszekrény) vagy a vihar miatt letört ágak kertből való elszállítása. Tudjon meg többet termékünkről!

Viharban a társasházakat is éppúgy kár érheti. Többek között megrongálódhat és emiatt beázhat a tető, a nagy szélben megrongálódhatnak az épületfelszerelési tárgyak, kerti berendezések vagy özönvízszerű esőnél beázhatnak a garázsok, tárolók. Ezekre az esetekre az alapbiztosítást kiegészítő fedezetekkel lehet ellátni. Társasházaknak vagy társasházként működő irodaházaknak, társasüdülőknek ajánljuk a SIGNAL IDUNA MI-HÁZUNK társasház biztosítást. Tudjon meg többet termékünkről!

Ha ingatlana egyben irodája is, akkor válassza a SIGNAL BÁSTYA MAX lakásbiztosítást! Kiegészítő felelősség-, vagyon-, baleset- és kockázati életbiztosítási moduljaink segítségével az Ön igényeinek megfelelően állíthatja össze biztosítási csomagját!

Ezzel a biztosítási termékünkkel akkor is jól jár, ha például a nyitva felejtett ablakon bezúduló esővíz eláztatja a bútorokat, betörik az ablak vagy a kertben szabadon tárolt ingóságokban keletkezik kár. Tudjon meg többet termékünkről!

2019.05.31.

SIGNAL lakásbiztosítások