Facebook Share Image

Borászatok részére

Szakma specifikus ajánlat

Ízlelje meg a biztonságot! Vállalati biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma, közöttük az Ön vállalkozásának egyedi igényeire is tudjunk megfelelő szolgáltatást nyújtani!

  • szakma specifikus kínálat
  • vállalkozására szabható egyéni záradékok
  • egyéni kedvezmények

Érdekli ajánlatunk?

MIT KÍNÁLUNK?

Vállalati vagyon- és felelősségbiztosítás: Borászati biztosítás | Signal Biztosító

Ha vállalkozását biztonságban szeretné tudni, a váratlan helyzetekre is fel kell készülnie. Fontos, hogy az üzleti kockázatok csökkentése érdekében értékeit minden lehetséges kár ellen védje, és akár a vállalkozása tevékenységéből eredő károkra is hathatós megoldást találjon.

A SIGNAL Biztosító számos szolgáltatást kínál mikro-, kis- és középvállalkozások számára. A vállalkozás tevékenységi körére optimalizált, szakma specifikus, legtöbb esetben díjmentes záradékokat* ajánlunk figyelmébe.

SIGNAL EUROMESTER

A SIGNAL EUROMESTER vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás kifejezetten a mikro-, kis- és középvállalkozók biztonságának megteremtésére kínál ideális megoldást. Modul rendszerének köszönhetően az Ön vállalkozásának igényeihez igazodik.

Alapfedezet

Biztosítottak a tűz, villámcsapás, robbanás, összeroppanás és légi jármű lezuhanása által okozott károk.

Kibővített fedezet

Biztosítottak például a vihar, felhőszakadás, jégverés, hónyomás, árvíz, földrengés, vezetékesvíz-károk, elektromos áram okozta tűz, füst és hő kiáramlása, villámcsapás másodlagos hatása által okozott károk (nem teljes körű a felsorolás).

EGYÉNI ZÁRADÉKOK

Borászatokra kiterjeszthető biztosítási védelem, egyéni záradékok köre

Borelfolyás: a fedezet kiterjed például az edény vagy tartály kilyukadása miatti készletelfolyásra, illetve kiömlésre.

Megromlás: megtérítjük a készletekben keletkezett megromlás, szennyezés, illetve a hőmérséklet megváltozása miatt keletkezet károkat is.

Szabadon tárolt vagyontárgyak: megtérítjük a szabadban tárolt vagyontárgyakban elemi csapásokból (vihar és jégverés) eredő károkat.

Üvegkárok: az üvegbiztosítás fedezete külön díjfizetés nélkül kiterjed a különleges üvegekre, mérettől függetlenül (pl. fóliázás, biztonsági üveg, tükör, speciális üvegezés, üveg építőelemek, cég- és reklámtábla, akváriumok üvegezése, stb.).

Vandalizmus: megtérítjük a kárát, ha megrongálják az épületét, berendezéseit, mivel a betöréses lopás és rablásbiztosítási fedezet tartalmazza a vandalizmus kockázatot is!

Mellékköltség: biztosítottak az oltás és mentés, rom- és törmelékeltakarítás, takarítás, deponálás, szét- és összeszerelés költségei is.

*A záradékok körét folyamatosan bővítjük, azok díjazását mindig az aktuális szerződési feltételek tartalmazzák.

 

Érdekli ajánlatunk?