Facebook Share Image

Irodaházakra és azok épületgépészetére

Szakma specifikus ajánlat

Biztonság minden négyzetméteren! Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma, közöttük az Ön vállalkozásának egyedi igényeire is tudjunk megfelelő szolgáltatást nyújtani!

  • szakma specifikus kínálat
  • egyéni kedvezmények
  • kedvezmények különféle díjfizetések esetén

Érdekli ajánlatunk?

MIT KÍNÁLUNK?

Vállalati vagyon- és felelősségbiztosítás: Irodaház biztosítás | Signal Biztosító

Ha vállalkozását biztonságban szeretné tudni, a váratlan helyzetekre is fel kell készülnie. Fontos, hogy az üzleti kockázatok csökkentése érdekében értékeit minden lehetséges kár ellen védje, és akár a vállalkozása tevékenységéből eredő károkra is hathatós megoldást találjon.

A SIGNAL Biztosító számos szolgáltatást kínál mikro-, kis- és középvállalkozások számára. A vállalkozás tevékenységi körére optimalizált, szakma specifikus, legtöbb esetben díjmentes záradékokat* ajánlunk figyelmébe.

SIGNAL EUROMESTER

A SIGNAL EUROMESTER vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás kifejezetten a mikro-, kis- és középvállalkozók biztonságának megteremtésére kínál ideális megoldást. Modul rendszerének köszönhetően az Ön vállalkozásának igényeihez igazodik.

Alapfedezet

Biztosítottak a tűz, villámcsapás, robbanás, összeroppanás és légi jármű lezuhanása által okozott károk.

Kibővített fedezet

Biztosítottak például a vihar, felhőszakadás, jégverés, hónyomás, árvíz, földrengés, vezetékesvíz-károk, elektromos áram okozta tűz, füst és hő kiáramlása, villámcsapás másodlagos hatása által okozott károk (nem teljes körű a felsorolás).

EGYÉNI ZÁRADÉKOK

Irodaházakra és azok épületgépészetére kiterjeszthető biztosítási védelem, egyéni záradékok köre

Géptörésbiztosítás: kiterjed az épületgépészeti berendezésekre (lift, fűtéstechnika, klímarendszer, infrasorompó) géptöréskárai.

Épületgépészet első kockázatra, betöréses lopásra: amennyiben egy esetleges betörés során leszerelik épületgépészeti berendezéseit (pl. radiátort, kazánt, vízcsapot, stb.), ebben az esetben is kártérítést nyújtunk.

Üvegkárok: az üvegbiztosítás fedezete külön díjfizetés nélkül kiterjed a különleges üvegekre, mérettől függetlenül (pl. fóliázás, biztonsági üveg, tükör, speciális üvegezés, üveg építőelemek, cég- és reklámtábla, akváriumok üvegezése, stb.).

Vandalizmus: megtérítjük a kárát, ha megrongálják az épületét, berendezéseit, mivel a betöréses lopás és rablásbiztosítási fedezet tartalmazza a vandalizmus kockázatot is!

Elfolyt víz záradék: megtérítjük a vezetékes vízkárok bekövetkezése esetén az igazoltan elfolyt víz költségét is.

Mellékköltség: biztosítottak az oltás és mentés, rom- és törmelékeltakarítás, takarítás, deponálás, szét- és összeszerelés költségei is.

Elektromos berendezések és számítógépek biztosítása: a vállalkozása számára fontos, értékes elektromos berendezéseire is kiterjeszthető a biztosítási fedezet (pl. kezelési hiba, gondatlanság, törés, rövidzárlat, *A záradékok körét folyamatosan bővítjük, azok díjazását mindig az aktuális szerződési feltételek tartalmazzák. Az elektromos berendezések és számítógépek-, adatmentés-, laptopok szállításának biztosítása záradékok díjkötelesek, stb.).

*A záradékok körét folyamatosan bővítjük, azok díjazását mindig az aktuális szerződési feltételek tartalmazzák. Az elektromos berendezések és számítógépek-, adatmentés-, laptopok szállításának biztosítása záradékok díjkötelesek.

 

Érdekli ajánlatunk?