Facebook Share Image

Műanyagipari cégek részére

Szakma specifikus ajánlat

Formálható biztonság! Biztosításainkat úgy alkottuk meg, hogy minden vállalkozási forma, közöttük az Ön vállalkozásának egyedi igényeire is tudjunk megfelelő szolgáltatást nyújtani!

  • szakma specifikus kínálat
  • vállalkozására szabható egyéni záradékok
  • egyéni kedvezmények

Érdekli ajánlatunk?

MIT KÍNÁLUNK?

Vállalati vagyon- és felelősségbiztosítás: Vegyipari biztosítás | Signal Biztosító

Ha vállalkozását biztonságban szeretné tudni, a váratlan helyzetekre is fel kell készülnie. Fontos, hogy az üzleti kockázatok csökkentése érdekében értékeit minden lehetséges kár ellen védje, és akár a vállalkozása tevékenységéből eredő károkra is hathatós megoldást találjon.

A SIGNAL Biztosító számos szolgáltatást kínál mikro-, kis- és középvállalkozások számára. A vállalkozás tevékenységi körére optimalizált, szakma specifikus, legtöbb esetben díjmentes záradékokat* ajánlunk figyelmébe.

SIGNAL EUROMESTER

A SIGNAL EUROMESTER vállalkozói vagyon- és felelősségbiztosítás kifejezetten a mikro-, kis- és középvállalkozók biztonságának megteremtésére kínál ideális megoldást. Modul rendszerének köszönhetően az Ön vállalkozásának igényeihez igazodik.

Alapfedezet

Biztosítottak a tűz, villámcsapás, robbanás, összeroppanás és légi jármű lezuhanása által okozott károk.

Kibővített fedezet

Biztosítottak például a vihar, felhőszakadás, jégverés, hónyomás, árvíz, földrengés, vezetékesvíz-károk, elektromos áram okozta tűz, füst és hő kiáramlása, villámcsapás másodlagos hatása által okozott károk (a felsorolás nem teljes körű).

EGYÉNI ZÁRADÉKOK

Műanyagipari cégekre kiterjeszthető biztosítási védelem, egyéni záradékok köre

Üvegkárok: az üvegbiztosítás fedezete külön díjfizetés nélkül kiterjed a különleges üvegekre, mérettől függetlenül (pl. fóliázás, biztonsági üveg, tükör, speciális üvegezés, üveg építőelemek, cég- és reklámtábla, akváriumok üvegezése, stb.).

Vandalizmus: megtérítjük a kárát, ha megrongálják az épületét, berendezéseit, mivel a betöréses lopás és rablásbiztosítási fedezet tartalmazza a vandalizmus kockázatot is!

Épületgépészet első kockázatra, betöréses lopásra: amennyiben egy esetleges betörés során leszerelik épületgépészeti berendezéseit (pl. radiátort, kazánt, vízcsapot, stb.), ebben az esetben is kártérítést nyújtunk.

Elektromos berendezések és számítógépek biztosítása: vállalkozása számára fontos, értékes elektromos berendezéseire is kiterjeszthető a biztosítási fedezet (pl. kezelési hiba, gondatlanság, törés, rövidzárlat, stb.).

Laptopok szállításának záradéka: a munkájához szükséges laptopjának biztosítási fedezete (pl. leejtés, rongálás, elázás, stb.) kiterjeszthető egész Magyarország területére!

Szoftverek biztosítása: a biztosítási védelem kiterjedhet a munkájához használt szoftverekre is.

Adatmentés: PC-n, laptopon, pendrive-on és memória kártyákon tárolt adatok sérülése, elvesztése esetén azok mentési költségeire is kiterjeszthető a biztosítási védelem.

Elfolyt víz záradék: megtérítjük a vezetékes vízkárok bekövetkezése esetén az igazoltan elfolyt víz költségét is.

Mellékköltség: biztosítottak az oltás és mentés, rom- és törmelékeltakarítás, takarítás, deponálás, szét- és összeszerelés költségei is.

Szabadon tárolt készlet: megtérítjük a szabadban tárolt vagyontárgyakban elemi csapásokból (vihar és jégverés) eredő károkat.

 *A záradékok körét folyamatosan bővítjük, azok díjazását mindig az aktuális szerződési feltételek tartalmazzák. Az elektromos berendezések és számítógépek-, adatmentés-, laptopok szállításának biztosítása záradékok díjkötelesek.

 

Érdekli ajánlatunk?